Θύμα απάτης η Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ήταν πάρα πολύ περίεργο και πάρα πολύ πειστικό»

Τι αποκάλυψε η ίδια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Νικολέττα Τσομπανίδου: «Ήταν πάρα πολύ περίεργο και πάρα πολύ πειστικό»

Η Νικολέτα Τσομπανίδου, την όποια την γνωρίσαμε ως παίκτρια μέσα από παιχνίδι The Bachelor, μίλησε το πρωί της Παρασκευής 21/07/23, στον αέρα της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι Yes, σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια που είχε.

Η γνωστή influencer έπεσε θύμα απάτης (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει η Νικολέττα Τσομπανίδου 2 χρόνια μετά το The Bachelor).

Η Νικολέτα Τσομπανίδου μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της

Η Νικολέτα, βγήκε στον αέρα της εκπομπής, και μίλησε ανοιχτά για την άσχημη εμπειρία που είχε πριν από λίγες ημέρες, που την έκαναν να πάει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής προκειμένου να το καταγγείλει.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε και η ίδια, την πήρε κάποιος τηλέφωνο με σκοπό να κανονίσουν μία συνέντευξη για μία συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή. Η ίδια με την σειρά της δέχτηκε, καθώς όλο αυτό της φαινόταν αρκετά πειστικό. Ωστόσο στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Η Νικολέτα, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Με παίρνει ένας κύριος τηλέφωνο και μου λέει: είμαι ο τάδε, θα σε ενδιέφερε μία συνέντευξη στο Open Weekend στην Τσολάκη; Μου συστήθηκε ως Ορέστης. Ρωτάω με ποια δημοσιογράφο, μου λέει: με την τάδε. Νορμάλ. Και μου λέει: έχεις κάποιο μέρος που θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη ή να βρούμε εμείς; Του λέω: δεν έχω πρόβλημα, βρείτε εσείς».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι : «Μου στέλνει μετά στο What’s Up μου τη διεύθυνση, ήταν στη Βάρκιζα. Ξυπνάω, πηγαίνω στο ραντεβού, φτάνω 09:10. Του λέω: μπορείτε να μου στείλετε τον αριθμό της δημοσιογράφου; Μου λέει: δεν είναι εκεί. Και μου στέλνει τον αριθμό της. Παίρνω τον αριθμό αυτό και δεν υπάρχει».

Ακόμα δήλωσε ότι : «Του ξαναστέλνω, δεν απαντάει. Τον καλώ, δεν υπάρχει ο αριθμός. Λέω: τέλεια. Πέρασαν χίλια-δυο πράγματα από το μυαλό μου. Ότι μπορεί να μ’ έστειλαν έξω για να μπουν στο σπίτι, ότι με παρακολουθούν, ότι είναι κάποιος που ήθελε να με δει από κοντά. Τρελό, άρρωστο».

Τέλος η γνωστή influencer, ανέφερε ότι τρόμαξε πάρα πολύ, καθώς εκείνη την στιγμή πέρασαν πάρα πολλές σκέψεις από το μυαλό της σχετικά με το ποια μπορεί να ήταν τα σχέδια του συγκεκριμένου ανθρώπου, για αυτό και πήγε αμέσως στο πιο κοντινό αστυνομικό τμήμα με σκοπό να καταγγείλει το συμβάν.

Δείτε εδώ το βίντεο :