Κώστας Τουρνάς: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ με έναν τράπερ»

Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Κώστας Τουρνάς: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ με έναν τράπερ»

Ο Κώστας Τουρνάς, μίλησε στην εκπομπή του Open, στο Καλοκαίρι yes, την Παρασκευή 21/07/23, σχετικά για την άποψη που έχει για την τραπ μουσική, αλλά και για τα talent shows. Επίσης απάντησε και στο αν θα πήγαινε ποτέ ως κριτής σε τέτοιο show (δείτε εδώ την σπάνια αποκάλυψή του Κώστα Τουρνά).

Οι δηλώσεις του Κώστα Τουρνά για την τραπ

Ο Κώστας Τουρνάς, στην αρχή αναφέρθηκε στο τι συμβουλή θα έδινε στο παιδάκι που ήταν κάποτε. Έτσι λοιπόν δήλωσε ότι αν μπορούσε να πει του πει κάτι αυτό θα ήταν το να μην κάνει ποτέ πίσω.

Στην συνέχεια, στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το ποια είναι η άποψη του για την τραπ μουσική, αλλά και γιατί δεν του αρέσει, απάντησε ότι : «Νομίζω ότι η τραπ φτάνει σε ακρότητες με κύρια αφορμή τον θυμό. Σε έναν βαθμό υπάρχει δίκιο απλώς εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί και σε άλλες εποχές έζησα, και άλλα πράγματα με απασχολούν στην ψυχή μου».

Μάλιστα υπογράμμισε το εξής: «Θα ήταν πολύ δύσκολο να συνεργαστώ με έναν τράπερ, γιατί άλλα ζητάει να εκφράσει αυτός και άλλα εγώ».

Τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε τον Κώστα Τουρνά αναφορικά με το αν θα πήγαινε ποτέ στην κριτική επιτροπή κάποιου talent show. Εκείνος με την σειρά του απάντησε ότι : «Είναι μία πόρτα για τους νέους ανθρώπους. Αφού δεν υπάρχουν πολλές άλλες, το επιχειρούν και από εκεί. Δεν θεωρώ ότι είναι πολλά υποσχόμενο αλλά είναι μία εμπειρία για τους ανθρώπους που συμμετέχουν να ξέρουν πώς παίζεται το έργο. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για κριτής και δεν νομίζω να μου γίνει κιόλας. Αν μου γινόταν, ο τελευταίος παράγοντας θα ήταν η αμοιβή».

Δείτε εδώ την συνέντευξη του:

Ο Κώστας Τουρνάς εξομολογείται για την καριέρα του

Ο Κώστας Τουρνάς παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" και εξομολογήθηκε τα εμπόδια που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει στην καλλιτεχνική του πορεία, για τα οποία έχει μιλήσει ξανά στο παρεθλόν, αναφέροντας μία συγκεκριμένη φράση που τον έχει στιγματίσει.

Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν οι συνάδελφοί του τον βλέπουν ανταγωνιστικά, καθώς δεν σκέφτεται πονηρά, ενώ αποκάλυψε πως τα παραλιακά κέντρα στα οποία έχει δουλέψει ήταν μία πολύ δυσάρεστη και δύσκολη εμπειρία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις που έχουν κάνει κάποιοι άνθρωποι του χώρου για εκείνον, τόνισε πως δεν τον ενδιέφεραν ποτέ οι απόψεις αυτές και θα συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά.

Έχετε βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους σας;

Θα έλεγα ότι είμαι απονήρευτος, άρα και να υπήρξε, ήταν αόρατος για εμένα.

Έχετε κάνει ποτέ κάποια συνεργασία η οποία δεν σας ταίριαζε αλλά την κάνατε αποκλειστικά για οικονομικούς λόγους;

Έχω βρεθεί στα κέντρα της παραλίας μια-δυο σεζόν και δυσκολευόμουν αφάνταστα.

Ο Κώστας Τουρνάς

Σας είχε πει η εταιρεία σας ότι «έχετε πεθάνει καλλιτεχνικά». Θέλετε λίγο να μας πείτε αυτό και πώς το αντιμετωπίσατε; Σας «λύγισε» όταν το ακούσατε;

Τίποτα από τις εκτιμήσεις των γύρω μου δεν με λύγισε ποτέ. Όμως οι ίδιοι που μίλησαν έτσι αβασάνιστα, έφαγαν τα λόγια τους στο πέρασμα του χρόνου. Βλέπετε δεν πολεμούσα να τους διαψεύσω, αλλά να κάνω ό,τι αγαπούσα πολύ.