Δε σταματάει πουθενά παρά τα αρνητικά σχόλια - Η στιγμή που η Τούνη διακόπτει τη γυμναστική για να θηλάσει (Βίντεο)

Το βίντεο με το Νουνίτο στο γυμναστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη έχει αποδείξει, πως ξέρει ποια θέλει να είναι η πορεία της ζωής της και μάλιστα φροντίζει να στηρίζει κάθε επιλογή της είτε αυτή απαιτεί τον εύκολο δρόμο, είτε έχει και πιο δύσκολα μονοπάτια.

Ο ερχομός του γιου της στη ζωή έφερε πολλές προκλήσεις για τη γνωστή influencer εκείνη όμως ανταποκρίνεται σε όλα τα στάδια της μητρότητας με το θηλασμό να είναι ένα από αυτά.

Η Ιωάννα Τούνη - παρά τα αρνητικά σχόλια - που δέχτηκε πρόσφατα θηλάζει κανονικά το γιο της, όποτε εκείνος στη δείξει την ανάγκη του αυτή. Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 21/7 μέσα από το instagram είδαμε το Νουνίτο να θηλάζεται στο γυμναστήριο (δείτε τον εδώ να παίζει με τα παιχνίδια της Τούνη όταν ήταν μικρή).

Η Ιωάννα Τούνη θηλάζει το γιο της στο γυμναστήριο

Όσα γράφτηκαν στο Twitter για την Ιωάννα Τούνη και το δημόσιο θληασμό

Μεταξύ, λοιπόν, τον αναρτήσεών της από την ζωή της εκεί, ένα βίντεο που θηλάζει το μωράκι της (δείτε εδώ πως ενδέχεται να το ονομάσουν) ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων! Τα σχόλια που γράφτηκαν πολλά, τόσο αρνητικά όσο και... θετικά!

Για την ακρίβεια το βίντεο σχολιάστηκε στο Twitter με αρκετούς να κατακρίνουν την Ιωάννα Τούνη για έλλειψη διακριτικότητας ενώ αρκετοί ανέφεραν πως δεν υπήρχε λόγος να δείξει ολόκληρο το στήθος της δημόσια. Kάποιοι άλλοι υποστήριξαν την επιλογή της και χαρακτήρισαν υπερβολικές τις αρνητικές αντιδράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Tik Tok πήρε φωτιά από σχόλια και αντιδράσεις για εντελώς άλλο πράγμα όμως! Η γνωστή influencer έκανε ένα unboxing με τις αγορές της από πανάκριβους οίκους του Μονακό... Καταλάβατε τι συνέβη στα σχόλια...