Πόζαρε με το καλλίγραμμο κορμί της και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι - Χωρίς ψεγάδι το σώμα της Σολωμού με μαγιό

Ξεκίνησε τις πρώτες της βουτιές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι περνάει φέτος η Μαρία Σολωμού, η οποία αν και έχουμε φτάσει προς τα τέλη του Ιουλίου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις διακοπές της, αφού έχει παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη (δείτε εδώ το σχόλιο του Μente Fuerte για το πως του φάνηκε).

Την Παρασκευή 21/7 η ηθοποιός κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και έτσι βρέθηκε σε κάποια παραλία της βόρειας Ελλάδας δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες της στο instagram.

Η ίδια ποζάρει με το ιδιαίτερο μαγιό της έχοντας τα μαλλιά της βρεγμένα και κρατώντας παράλληλα ένα ποτήρι κρασί δείχνοντας να απολαμβάνει το πρώτο και επίσημα μπάνιο της στη θάλασσα.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίας Σολωμού με μαγιό στη θάλασσα

«Επίσημα η πρώτη βουτιά του καλοκαιριού!!!», έγραψε η Μαρία Σολωμού.

Το μυστικό της για μέση ''δαχτυλίδι'' στα 48

Η Μαρία Σολωμού διαθέτει αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz, αποδεικνύοντας πως όποιος θέλει να διατηρήσει το σώμα του μπορεί να το κάνει όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η ίδια βέβαια βάζει κάτω πολλές εικοσάρες και μας έχει χαρίσει απίστευτες εικόνες μέσω του Instagram. Σε φωτογραφία της με μαγιό μας αποκάλυψε και το μυστικό της για μέση ''δαχτυλίδι''.

Η ηθοποιός βρέθηκε στα Σύβωτα Θεσπρωτίας απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης με το μπικίνι της και χάρισε στους followers της απίθανα στιγμιότυπα. Επειδή κουράστηκε να ρουφιέται μέχρι να τραβήξει η φίλη της το ιδανικό κλικ, ανέβασε τελικά τη φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: «Τελείωνε @marinatsikoukou και τραβά την φωτογραφία ,δεν μπορώ να ρουφιέμαι άλλο!!!!! Η μέση όμως….. δαχτυλίδι !!!!! Χαλάλι !!!!!!».

Η Σολωμού αποκάλυψε ότι το μυστικό για τέλεια μέση είναι το ρούφηγμα

Πηγή: mariasolomou_official - instagram