Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη» - Η ανάρτησή του μετά την παράσταση της ηθοποιού

Το πικάντικο σχόλιό του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες της καλοκαιρινής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Όνειρο Θερινής Νυκτός του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ. Στην συμπρωτεύουσα βρέθηκε και ο τραγουδιστής Mente Fuerte, προκειμένου να παρακολουθήσει την παράσταση.

Η ανάρτηση του Mente Fuerte για την Μαρία Σολωμού

O Mente Fuerte, βρέθηκε και εκείνος με την σειρά του στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να απολαύσει την παράσταση Όνειρο Θερινής Νυκτός του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, αλλά και την Μαριά Σολωμού (δείτε εδώ την φωτογραφία με το καυτό μαύρο μπικίνι της από το μπαλκόνι ξενοδοχείου). Ωστόσο, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να μην κάνει το δικό του σχόλιο, τόσο για την παράσταση, όσο και για την ίδια την ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι στιγμιότυπο από την θεατρική παράσταση, έγραψε χαρακτηριστικά : «Η παράσταση απίστευτη. Η Μαρία Σολωμού πολύ χάλια προς χείριστη».

Σε ένα άλλο story του λίγο αργότερα, ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι: «Όσοι είστε στη Θεσσαλονίκη πιστέψτε με αξίζει να έρθετε να το δείτε».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του:

Mente Fuerte gia Solwmou

Ο Mente Fuerte διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του Mega Καλημέρα συνάντησε τον Mente Fuerte μετά την συναυλία του με τον Αντώνη Ρέμο (δείτε εδώ την αφιέρωση που έκανε στην κόρη του επί σκηνής) και έτσι ο ίδιος απάντησε σε μερικά από τα "καυτά" ερωτήματα προς το πρόσωπό του.

Ένα από αυτά αφορά την προσωπική του ζωή για την οποία γράφονται διάφορα κατά καιρούς, με αποκορύφωμα το γεγονός πως έχει ξεκινήσει ένα ειδύλλιο ανάμεσα στον ίδιο και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ εκείνος φέρεται πως είναι σε σχέση με την Μαρία Σολωμού.

«Δεν ξέρω αν είμαι το καλό παιδί της τραπ μουσικής. Συνέχεια ακούω αρνητική κριτική, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Το αντιμετωπίζω με βαθιές ανάσες και χαμόγελο. Έχω δει διάφορες χαζομάρες κατά καιρούς, αλλά δεν δίνω σημασία, ο κόσμος είναι για να λέει», είπε αρχικά ο διάσημος τράπερ.

Και επισήμανε για τα προσωπικά του: «Δεν ισχύει τίποτα από τα όσα γράφονται για τη προσωπική μου ζωή».

«Δεν έχω πάει ποτέ Μύκονο και δε σκοπεύω να πάω. Αν κάνει ο Αντώνης Ρέμος live, θα πάω. Για διακοπές προτιμώ το Γύθειο», κατέληξε.