«Έχουμε μιλήσει...» - Η συνομιλία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte μετά τα δημοσιεύματα για την σχέση τους

«Και για τον Στάθη που ήταν με εμένα σε σχέση, είναι πολύ άσχημο να το ακούει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε μιλήσει...» - Η συνομιλία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Mente Fuerte μετά τα δημοσιεύματα για την σχέση τους

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε έξοδό της και η ίδια έμεινε για να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, ιδιαίτερα μετά τον "σάλο" που δημιουργήθηκε με τον Mente Fuerte.

Είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες πως ο τράπερ και το μοντέλο είναι σε σχέση, ωστόσο οι δυο τους φρόντισαν να το διαψεύσουν από νωρίς, διότι δεν θεωρήσαν πως είναι ωραίο ούτε για την σύντροφο του τραγουδιστή, Μαρία Σολωμού, αλλά ούτε και για τον πρώην της πρώτης, Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ πώς αντέδρασε όταν έμαθε για το φημολογούμενο ειδύλλιο).

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την προσωπική της ζωή

«Μόνη τελείως δεν μπορώ να πάω διακοπές, δεν είμαι τόσο ανεξάρτητη. Θα πάρω την παρέα μου, θα πάρω τις φίλες μου σίγουρα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τα ψευδή δημοσιεύματα: «Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούν αυτά που γράφονται. Είμαι γενικά ευγενική σαν άνθρωπος, υπομονετική πολύ, δέχομαι κριτική, αλλά πολλές φορές αυτό ξεπερνά τα όρια, οπότε κάπου γίνεται προσβολή. Με τον Γιώργο, τον Mente Fuerte, έχουμε μιλήσει για όλο αυτό, έχουμε γνωριστεί από μία κοινή παρέα και δεν είμαστε καν φίλοι, είμαστε απλά γνωστοί. Όλο αυτό έχει παρερμηνευτεί και παρεξηγηθεί. Είναι πολύ άσχημο να λέγονται τέτοια λόγια και πόσω μάλλον και για τη Μαρία που είναι σε με τον Γιώργο και για τον Στάθη που ήταν με εμένα σε σχέση, είναι πολύ άσχημο να το ακούει».

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και κάποιο νέο έρωτα, δήλωσε: «Η Αλεξάνδρα προς το παρόν θέλει χρόνο για τον εαυτό της, θέλει να μείνει μόνη της, θέλει να δει τις φίλες της, τους φίλους της, να κάνει τα ταξίδια της, να δουλέψει, έχω πάρα πολύ ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Τώρα, ο έρωτας δεν είναι σε πρώτο πλάνο».

Διαβάστε επίσης: Στο ίδιο μέρος και στο ίδιο τραπέζι - Τι συνέβη με την Σολωμού & την Παναγιώταρου στη συνάντησή τους μετά τις φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας με τον Mente Fuerte