Στο ίδιο μέρος και στο ίδιο τραπέζι - Τι συνέβη με την Σολωμού & την Παναγιώταρου στη συνάντησή τους μετά τις φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας με τον Mente Fuerte

Αμήχανο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στο ίδιο μέρος και στο ίδιο τραπέζι - Τι συνέβη με την Σολωμού & την Παναγιώταρου στη συνάντησή τους μετά τις φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας με τον Mente Fuerte

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει ολόκληρο θέμα σχετικά με το γεγονός πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα βρίσκεται σε σχέση με τον Mente Fuerte, για τον οποίο όλοι γνώριζαν πως έχει δεσμό με την Μαρία Σολωμού, αν και δεν είναι αυτή η λέξη που χρησιμοποιούν για να χαρακτηρίσουν την σύνδεσή τους.

Οι δυο τους, λοιπόν, διέψευσαν τις φήμες και μάλιστα το ξανθό μοντέλο ξέσπασε μέσα από μία ανάρτησή της για τον ντόρο που δημιουργήθηκε (δείτε την εδώ), ωστόσο έκτοτε συνεχίζουν κανονικά και οι τέσσερις την ζωή τους. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, μάλιστα εντόπισε τις δύο γυναίκες σε εκδήλωση στην οποία βρέθηκαν και εθεάθησαν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι και να συνομιλούν.

Τι συνέβη στη συνάντηση της Μαρίας Σολωμού με την Παναγιώταρου μετά τις φήμες για σχέση με τον Mente Fuerte

«Μια χαρά συνομίλησαν να ξέρετε, αλλά η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες λίγο αμήχανο για όλους αυτό που συνέβη, γιατί βγήκαν φήμες για τον σύντροφο της Μαρίας Σολωμού, Mente Fuerte, ότι είναι ζευγάρι με την Παναγιώταρου. Κάπως δεν το σχολίασε κανείς αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης, με την Φαίη Σκορδά να συμπληρώνει: «Συναντήθηκαν ή κάνουν παρέα και αυτό παρεξηγήθηκε».

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte μετά τις φήμες σχέσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα συνάντησε και την νυν του πρώην άντρα της, Αριστομένη Γιαννόπουλου

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε παραλία της Μυκόνου, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έπεσε πάνω στην νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, γεγονός που την έκανε να εξαφανιστεί άμεσα από το μαγαζί που βρέθηκε.

Όλο το περιστατικό περιέγραψε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο Πέτρος Νάζος, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες, ενώ όσοι ήταν στο πλατό σχολίασαν το σκηνικό.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, με το που εντόπισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον πρώην σύζυγό της και την σύντροφό του, έφυγε χωρίς καν να στρώσει την πετσέτα της, ενώ φαινόταν πολύ προβληματισμένη. Όλοι περίμεναν να κάνει μια βουτιά να την απαθανατίσουν, ωστόσο, δεν τους έκανε την χάρη.

Δείτε καρέ καρέ βίντεο με τον Αριστομένη και την μελαχρινή καλλονή σύντροφό του στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.