Πήγε στο κομμωτήριο μετά από 6,5 μήνες - Οι τρεις αλλαγές που έκανε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στα μαλλιά της

Ανανεώθηκε μετά το Survivor all star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marialena.rou - instagram
marialena.rou - instagram

Τα δύσκολα και οι κακουχίες, που πέρασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά την παραμονή της στο Survivor all star αποτελούν παρελθόν με την πρώην παίκτρια να έχει επιστρέψει στη ζωή της και σε όσα αγαπούσε!

Προτεραιότητά της είναι να δει την οικογένεια της και άτομα, που της είχαν λείψει (δείτε εδώ την αντίδραση της γιαγιάς της βλέποντας την μετά από τόσους μήνες), καθώς και να κάνει όλα όσα δεν διανοούταν στον Άγιο Δομίνικο.

Ένα από τα πολλά λοιπόν ήταν το κομμωτήριο, που πήγε την Παρασκευή 21/7 ανανεώνοντας το look και την ψυχολογία της! Η ίδια αποκάλυψε, πως ξεκίνησε με ένα ρεφλέ και μια θεραπεία και φυσικά έκανε ένα κούρεμα 6,5 μήνες μετά το Survivor all star.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη μετά το Survivor all star

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ημιτελικό

Μπορεί το Πρωινό μας να ολοκληρώθηκε για φέτος (δείτε τι θα συμβεί από τη νέα σεζόν) και όλοι να αναρωτιόμασταν που θα μιλήσουν οι παίκτες του Survivor All Star, ωστόσο ο ΣΚΑΙ βρήκε τη λύση και Μάριος Πρίαμος μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη εμφανίστηκαν στην εκπομπή Δεκατιανοί.

Η Μαριαλένα ρωτήθηκε για τις περιπέτειες του Μάριου μέσα στο παιχνίδι στην αρχή, λέγοντας: «Δεν ήταν ο καζανόβας. Έμπλεξε σε κάτι περιπετειούλες. Το ξεπέρασε. Το διαχειρίστηκε άψογα».