Πρωινό μας: Έγινε γνωστό με μία ανάρτηση στο Instagram - Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Σκορδά

Τι συμβαίνει;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 7/7 το Πρωινό μας έριξε και επίσημα αυλαία για φέτος με τη Φαίη Σκορδά και το πάνελ της να αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό, ευχαριστώντας παράλληλα για την εμπιστοσύνη, που έδειξαν στο πρόσωπό τους.

Η ίδια η παρουσιάστρια δε μπήκε στη διαδικασία να κάνει ανακοινώσεις για το αν μένει η φεύγει από κανάλι! Τα τηλεοπτικά πηγαδάκια κάνουν λόγο για ανανέωση της Φαίης με το ΣΚΑΪ, ωστόσο για αλλαγή ώρας της εκπομπής.

Μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα το μέλλον του Πρωινό μας με δελτίο τύπου, έγινε γνωστή η πρώτη αποχώρηση! Μέσα από το post, που έγινε στη συνέχεια της ίδιας ημέρας από το λογαριασμό του ''Πρωινό μας'' στο instagram εννοήθηκε, πως το κλίμα είναι καλό ανάμεσα στο σταθμό και στην παρουσιάστρια, χωρίς να έχουμε προς το παρόν περισσότερες διευκρινίσεις.

Η ανακοίνωση του Πρωινό για το τέλος της σεζόν

«Σας ευχόμαστε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο αγάπη!

We ???????? you ALL!», έγραφε το post του Πρωινό μας.

Τα συγκινητικά λόγια της Φαίης Σκορδά στην τελευταία εκπομπή

«Καλό καλοκαίρι σε όλους, ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και θέλω να κλείσουμε με κάτι πολύ πολύ σημαντικό, να ευχαριστήσω όλους σας για αυτό, να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΚΑΙ και φέτος κρατάω αυτή τη στιγμή να είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου, την οποία έζησα εδώ στον ΣΚΑΙ και έχει να κάνει με την ημέρα που αφιερώσαμε όλοι μαζί στο Make a Wish.

Θα ήθελα με αυτό να κλείσουμε γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται μόνο για τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά έχουνε και ουσία. Ευχαριστώ πολύ το Make a Wish για αυτή την συνεργασία και θέλω να κλείσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που ήσασταν μαζί μας και σε εσάς που ήσασταν δίπλα στο Make a Wish, δίπλα στο Πρωινό μας, δίπλα στα παιδιά που κάποιες ευχές τους έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και κάποιες άλλες σιγά σιγά προχωρούν προς την υλοποίηση τους. Με αυτό το βίντεο θέλω να κλείσουμε γιατί για εμένα ήταν το πιο σημαντικό και συμμετείχατε όλοι, κυρίως εσείς από το σπίτι και δεν ήταν μόνο λόγια είναι πράξεις. Καλό καλοκαίρι, αφιερωμένο αυτό το βίντεο σε όλους εσάς, πολλά φιλιά», είπε η Φαίη Σκορδά.