«Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά» - Η σημερινή εικόνα της Σοφίας Λεοντίτση

Το δυνατό μήνυμά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά» - Η σημερινή εικόνα της Σοφίας Λεοντίτση

Η Σοφία Λεοντίτση που βρήκε τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του αθλητικογράφου Τόλη Χριστοφοράκη, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις και συναισθήματα.

Αυτή την φορά δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από την παραλία στην Ανάβυσσο, στην οποία βρέθηκε με τα δύο παιδιά της και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το ότι δεν είναι καλά με τον εαυτό της εμφανισιακά στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το βάρος τους.

Η ανάρτηση της Σοφίας Λεοντίτση

«Διανυω μια όχι και τόσο ωραία εποχή γ εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου έτρωγα ότι ήθελα κ ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη κ οτιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρει. Κάθε μέρα απογοητεύομαι π προσπαθώ να χάσω τα κιλά π θέλω να πετάξω από πάνω μ, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές π κλαίω γτ έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτελσμα..

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτε δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφιες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολυ στους άλλους. Η ζωή έχει κ τα κάτω της.

Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό. Είναι όμορφη η αλήθεια κ δεν είναι όλα μωρε λαικ στη ζωή μας», έγραψε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας.