Άσχημη εξέλιξη στο ταξίδι της Τούνη με το μωρό και τον Αλεξάνδρου στα Καμένα Βούρλα - Έφυγαν άρον άρον από το πατρικό του Δημήτρη

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Παρά το γεγονός πως ο μικρός είναι μόλις 6 μηνών, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν έχουν σταματήσει να κάνουν την ζωή που έκαναν, πράγμα αξιοθαύμαστο πραγματικά. Τους τελευταίους μήνες, λόγω καλοκαιριού, το ζευγάρι έχει ταξιδέψει αρκετά σε ελληνική νησιά κι όχι μόνο μαζί με τον μικρό νουνίτο.

Μεταξύ των προορισμών τους, λοιπόν, είχε δρομολογηθεί να περάσουν και για λίγες ημέρες από τα Καμένα Βούρλα, όπου μένει μόνιμα η προγιαγιά του Δημήτρη, η οποία όπως ανέφερε η Ιωάννα σε πρόσφατη ανάρτησή της, δυστυχώς δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον νουνίτο. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν ακριβώς όπως ήθελε και περίμενε το ζευγάρι.

Γιατί έφυγαν άρον άρον από το πατρικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Με νέο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιωάννα Τούνη, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/7, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως με το που μπήκαν στο σπίτι του συζύγου της συνειδητοποίησαν πως έχει χαλάσει ο κλιματισμός.

Όπως ήταν ολοφάνερο με τις τόσες υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας δεν ήταν δυνατόν να κοιμηθούν εκεί γι' αυτό και μεταφέρθηκαν στο πιο κοντινό ξενοδοχείο που βρήκαν.

«Story time είμαστε Καμένα Βούρλα χάλασε το κλιματιστικό στο πατρικό του Δημήτρη και μόλις ήρθαμε σε ένα ξενοδοχείο που βρήκαμε μόλις. Οκ, ωραία. Καλά θα πάει κι αυτό, τουλάχιστον έχει κλιματιστικό», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η influencer.

«Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα»

Αξίζει να σημειωθεί πως το πατρικό του Δημήτρη στα Καμένα Βούρλα έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι αφού όπως είχαν αποκαλύψει σε κοινή τους συνέντευξη το πρώτο τους ραντεβού, το ραντεβού της γνωριμίας τους είχε γίνει εκεί.

«Ήμουν σίγουρη ότι θα βγω με έναν κούκλο στόκο. Δεν είναι στόκος, είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είναι πανέξυπνος. Έψαχνα ένα κουσούρι για πάρα πολύ καιρό. Είμαστε σε καλή φάση. Έχουμε περάσει από διάφορες καταστάσεις και ατομικά και μαζί. Είμαστε όμορφα, πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Το πρώτο ραντεβού ήταν στα Καμένα Βούρλα, θέλαμε να ήταν ινκόγκνιτο. Έχει εξοχικό ο Δημήτρης», είχε δηλώσει η επιχειρηματίας.