Στιγμές συγκίνησης για Τούνη & Αλεξάνδρου - Το μακρινό ταξίδι για να γνωρίσει ο γιος τους την προγιαγιά του

Φεύγουν οικογενειακώς για Καμένα Βούρλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram - Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου

Τα ταξίδια δεν έχουν τελειωμό για την Ιωάννα Τούνη και το Δημήτρη Αλεξάνδρου, στα οποία πάντα συμμετέχει ο γιος τους, που για την ώρα μέχρι να βαφτιστεί ονομάζεται ''Νουνίτο'' (δείτε εδώ ποιο όνομα θα πάρει).

Την Παρασκευή 21/7 η οικογένεια βρίσκεται στην Αθήνα, στο σπίτι τους, ωστόσο όπως αποκάλυψε προς το απόγευμα της ημέρας η γνωστή Influencer έφτιαχναν βαλίτσες με προορισμό τα Καμένα Βούρλα στο εξοχικό του Δημήτρη.

Εκεί λοιπόν μένει η γιαγιά του Αλεξάνδρου, την οποία θα γνωρίσει ο Νουνίτο για πρώτη φορά. Από τα μάτια και τη φωνή της Ιωάννα όλοι καταλαβαίνουν την αγωνία της για τη συνάντησή αυτή με την προγιαγιά του μωρού.

Το νέο ταξίδι του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη και το μωρό

«Σκέψη νούμερο δύο, φτιάχνω βαλίτσα πάλι, πηγαίνω με το Δημήτρη Καμένα Βούρλα, που είναι το εξοχικό του και ο Νουνίτο σήμερα θα γνωρίσει την προγιαγιά του, που δεν την έχει γνωρίσει ακόμα δυστυχώς...θα σας πω εντυπώσεις και αυτά», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε επίσης: Άσχημη εξέλιξη στο ταξίδι της Τούνη με το μωρό και τον Αλεξάνδρου στα Καμένα Βούρλα - Έφυγαν άρον άρον από το πατρικό του Δημήτρη

«Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου! Είμαι σίγουρη ότι εκείνη έστειλε τον Νουνίτο»

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω.

Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν οπότε ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω την μαμά μου… Όταν την έχασα, επειδή δεν έχω μπαμπά και αδέλφια, προσευχόμουν και έλεγα ότι δε θέλω να είμαι μόνη μου, θέλω να έχω αδέλφια και λίγες εβδομάδες μετά έσκασε η εγκυμοσύνη… Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με κάποιο μαγικό τρόπο μου έστειλε το μωρό για να έχω οικογένεια.

Τις πρώτες μέρες μετά την εγκυμοσύνη ήμουν πελαγωμένη… Ήταν πολύ περίεργα, πολύ αντιφατικά όλα, όλοι σου λένε τι τέλεια που έχεις μωρό κι εσύ λες “Χριστέ μου, πως θα τα καταφέρω”, ένιωθα διαλυμένη, μόνη, αβοήθητη ένιωθα όλα αυτά που δε θα έπρεπε να νιώθω αλλά είναι φυσιολογικό να τα νιώθεις όλα αυτά. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα.

Τις πρώτες μέρες νομίζω είχα πάθει αφυδάτωση από το κλάμα… Πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τη ζωή σου με χίλιους διαφορετικούς τρόπους από αυτό που έκανες μέχρι προχθές…Οι πρώτες μέρες μιας μαμάς είναι δύσκολες και είναι οκ να νιώθουμε χάλια.

Η ζωή μου άλλαξε πολύ. Ό,τι είχα μάθει να κάνω, τώρα πρέπει να μάθω να το κάνω με διαφορετικό τρόπο… Νιώθω σίγουρα πολύ διαφορετική και οφείλω να νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου για να λαμβάνει αυτή τη σιγουριά και ο γιος μου και μεγαλώνοντας να γίνει ένας αυτόνομος, υπεύθυνος και καλός άνθρωπος», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη -δείτε εδώ τι αποκάλυψε την ίδια στιγμή για τις δυσκολίες του τοκετού.