Οικογενειακές διακοπές στα Χανιά για Ηλιάκη & Μανουσάκη - Χαλαρός σε παραλία της Κρήτης ο γυναικολόγος

Το όλο νόημα σχόλιο της Μαρίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
marakiiliaki - instagram
marakiiliaki - instagram

Οι διακοπές για τη Μαρία Ηλιάκη ξεκίνησαν αρχικά από τη Μύκονο με την ξανθιά παρουσιάστρια να χαλαρώνει στο νησί των ανέμων δείχνοντας μας τις πρώτες της φωτογραφίες με μπικίνι και τα ολόσωμα μαγιό της (δείτε εδώ).

Φυσικά και η συνέχεια του καλοκαιριού θα έκρυβε κάπου και την Κρήτη, μιας και από εκεί κατάγεται ο καλός της, Στέλιος Μανουσάκης με την οικογένεια να πηγαίνει κάθε καλοκαίρι στο νησί.

Η φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη με το σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη

Πριν από λίγες ημέρες έφτασαν λοιπόν Στέλιος και Μαρία στην γενέτειρα του γυναικολόγου και μάλιστα την Παρασκευή 20/7 η παρουσιάστρια φωτογράφισε το σύζυγό της στην παραλία με τα γυαλιά του δείχνοντας στο instagram μία γεύση από τις διακοπές τους.

Στέλιος Μανουσάκης

Τα δύσκολα χρόνια του ζευγαριού στη Ζυρίχη

«Ήταν πάρα πολύ ωραία τα χρόνια τότε, είχαν κάτι, μια ανεμελιά, μία αθωότητα μια βλακεία. Έλεγε ο καθένας τη βλακεία του και δεν μας παρεξηγούσε κανείς, εγώ πάντα στο πλαίσιο της ευπρέπειας όσο γινόταν. Δεν θα άλλαζα κάτι από τότε, όχι. Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση και ήταν ένα επάγγελμα που ονειρευόμουν να κάνω. Την περίοδο επιτυχίας του "Δέστε τους" δεν τολμούσα να κυκλοφορήσω έξω. Όλο αυτό με τον Νίκο, τον χορό της Ηλιάκη.

Εκείνη την περίοδο, ενώ ζούσα κάτι πολύ ωραίο επαγγελματικά, ήταν για εμένα προσωπικά από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ζωής μου, γιατί ήταν η περίοδο που ξεκίνησε να αρρωσταίνει η μαμά μου. Οπότε ζούσα μια παράνοια. Κέφι χαρά και όταν πήγαινα σπίτι μου, έκλεινα πατζούρια και προσπαθούσε να ντιλάρω μια κατάσταση», είπε.

«Όταν αρρώστησε η μαμά μου και άρχισε να παθαίνει τα πρώτα εγκεφαλικά, δεν μπορούσα να το δεχθώ. Ήταν μία έντονη σχέση με τα θετικά και τα αρνητικά της. Οι μαμάδες είναι ξέρεις... Με τον μπαμπά η σχέση ήταν πιο αγαπησιάρικη. Tαλαιπωρήθηκε 8 χρόνια αλλά νομίζω ότι εκεί που είναι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη. Όταν έγινα κι εώ μαμά, δικαιολόγησα πολλές συμπεριφορές της, ειδικά την υπερπροστατευτικότητά της», εξομολογήθηκε.