Η πρώτη συνέντευξη της Βαλσάμη 7 μήνες από το θάνατο του συζύγου της - Το ατύχημα που την κρατάει στο κρεβάτι

Όσα είχε για τη απώλεια του Ερρίκου Ανδρέου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Έχουν περάσει επτά μήνες από την ημέρα, που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της Νόρας Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου μετά από προβλήματα υγείας, που αντιμετώπιζε (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο).

Σε πολλούς είχε κάνει εντύπωση, το γεγονός πως από την κηδεία έλειπε η Νόρα Βαλσάμη, ωστόσο είχε κριθεί αδύνατον για εκείνη με βάση προβλήματα, που αντιμετώπιζε να παρευρεθεί.

Μέσα από την πρώτη συνέντευξη μετά το θάνατο του Ανδρέου, που παραχώρησε η γυναίκα στο Secret και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη έγινε γνωστή η κατάσταση της σήμερα, 7 μήνες χωρίς τον αγαπημένο της άνδρα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη για το θάνατο του συζύγου της

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω», είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Νόρα Βαλσάμη σύζυγός πέθανε

Ο πλειστηριασμός του σπιτιού τους στην Ραφήνα

Να σημειώσουμε πως το 2018 έγινε γνωστή η είδηση ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα.

Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «Ααγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα. Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».