«Θα φύγω! Ε φύγετε...» - Αμηχανία και ένταση στον αέρα του Action 24 ανάμεσα σε Βούλτεψη & Μιχόπουλο

«Αυτά τα κρύα αστεία...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα φύγω! Ε φύγετε...» - Αμηχανία και ένταση στον αέρα του Action 24 ανάμεσα σε Βούλτεψη & Μιχόπουλο

Το βράδυ της Παρασκευής (21/7) σε εκπομπή του Action 24 καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βουλτέψη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος (δείτε εδώ το ατύχημα της Βούλτεψη μέσα στη Βουλή).

Οι δύο διαφώνησαν έντονα αναφορικά με τις καταστροφές, που έχει υποστεί η χώρα και φέτος το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές! Η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βουλτέψη από μεριάς της στάθηκε στα μέτρα, που ανακοίνωσε η Ν.Δ για τους πυρόπληκτους ενώ έκανε ανοιχτή σύγκριση με εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κάηκε το Μάτι και πάνω από 100 άτομα έχασαν τις ζωές τους.

Η ένταση ανάμεσα στη Σοφία Βούλτεψη και τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο

Οι δύο συνδιαλεγόμενοι δεν κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία με την Σοφία Βούλτεψη να ''πατάει'' πάνω στα λόγια του Ξναθόπουλου με τον ίδιο να ζητάει να αποχωρήσει στην αγανάκτησή του.

Λίγα λόγια για την υφυπουργό Μετανάστευσης

Η Σοφία Βούλτεψη είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και πολιτικός, μέλος της Βουλής των Ελλήνων εκλεγμένη με τη Νέα Δημοκρατία στην εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών από το 2004. Είναι υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, υπεύθυνη για την Ένταξη. Διετέλεσε υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Μέσων Ενημέρωσης και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Ελλάδας στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1949, σπούδασε στην Ιταλική Σχολή Αθηνώνκαι φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών (Τμήμα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών). Είναι κόρη του δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη (1923–2010), είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Αγγελόπουλο και έχει δύο παιδιά.

Εργάστηκε στις ημερήσιες αθηναϊκές εφημερίδες «Απογευματινή», «Έθνος», «Ελεύθερος Τύπος» και στα περιοδικά «Επίκαιρα», «Ιστορία», «Εικόνες», «Εγώ» και «Είναι», στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Διετέλεσε αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» μέχρι την εκλογή της στη Βουλή των Ελλήνων (7 Μαρτίου 2004).