Ο Φοίβος Βουτσάς έγινε 7 ετών - Όσο μεγαλώνει μοιάζει τον μπαμπά του, Κώστα

Το πάρτι έκπληξη και η όμορφη τούρτα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο Φοίβος Βουτσάς έγινε 7 ετών - Όσο μεγαλώνει μοιάζει τον μπαμπά του, Κώστα

Tούρτα παγωτό - έκπληξη, το χαμόγελο του Φοίβου και μια αγκαλιά: Αυτά ήταν τα τρία απλά όμως υπέροχα πράγματα που χρειάστηκαν για να φτιάξουν την ημέρα της Αλίκης Κατσαβού. Ο Φοίβος Βουτσάς έγινε 7 ετών και το γιόρτασε έχοντας δίπλα του τους πιο αγαπημένους του ανθρώπους, και τον μπαμπά του, από εκεί ψηλά, Κώστα, να τον προσέχει.

Η Αλίκη Κατσαβού, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από την στιγμή που ο μικρός Φοίβος έσβησε την τούρτα του κι έχουμε να πούμε πως η ομοιότητα με τον μπαμπά του είναι εκπληκτική.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα γενέθλια του Φοίβου

«Το αγόρι μου έχει #γενέθλια σήμερα! Έκλεισε τα #7! Του ευχήθηκα με όλα τα τραγούδια που ξέρω και με #τούρτα #παγωτό #βανίλια Μαδαγασκάρης από το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο», έγραψε χαρακτηριστικά η μαμά του, Αλίκη.

Δείτε επίσης: Τρία χρόνια μετά τον θάνατό του: Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο τάφος του Κώστα Βουτσά - Αποκλειστικές φωτογραφίες του YOUWEEKLY

Η περιουσία της Αλίκης Κατσαβού από την οικογένειά της - Τι θα περάσει στα χέρια του μικρού Φοίβου

Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Χάι, η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο θέμα της διαθήκης που άφησε πίσω του ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς μετά τον χαμό του, στις 26 Φεβρουαρίου του 2020.

Πέραν αυτού, πρώτη φορά έκανε λόγο για τα δικά της περιουσιακά στοιχεία που αργότερα θα μεταφερθούν στα χέρια του μικρού Φοίβου.

Κατά καιρούς είχανε γραφτεί πολλά για την περιβόητη διαθήκη του Κώστα Βουτσά, ποια είναι η αλήθεια τελικά;

«Δεν υπήρξε καμία διαθήκη. Τότε είχαν ακουστεί πολλά, ακόμη και όταν ο Κώστας ζούσε, λέγανε ότι έγραψε το σπίτι στο Κολωνάκι στον Φοίβο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, αφού το σπίτι που μέναμε στο Κολωνάκι ήταν με ενοίκιο (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό από το εσωτερικό του συγκεκριμένου σπιτιού). Διαθήκη δεν υπήρξε λοιπόν. Αλλά είμαστε οι νόμιμοι κληρονόμοι και ο καθένας σύμφωνα με τα δεδομένα του πορεύεται για τα πνευματικά δικαιώματα και για κάποια μικροπράγματα που άφησε ο Κώστας. Να τονίσω ότι δεν έχουμε καμία αντιδικία μεταξύ μας και δεν υπάρχει και λόγος.»

Κάποιοι θεωρούν ότι η Αλίκη έχει οικονομική άνεση. Ότι της άφησε χρήματα ο Βουτσάς... Ισχύει κάτι τέτοιο ή η Αλίκη ζορίζεται όπως κάθε μητέρα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί;

«Θα σου πω ότι έχω μια μικρή οικογενειακή περιουσία. Έχω ένα μικρό σπίτι στην Αθήνα που μένω τώρα με τη μητέρα μου μαζί, καθώς την φροντίζω γιατί είναι μεγάλης ηλικίας και γενικά έχω την οικονομική δυνατότητα να ζω με αξιοπρέπεια. Όσο ήμουν με τον Κώστα δεν άφησα τη δουλειά μου και να τονίσω ότι ποτέ δεν ζούσαμε μέσα στη χλιδή, ζήσαμε καλά, αλλά όχι κάνοντας σπατάλες. Ό,τι περιουσία έχω λοιπόν από την οικογένεια μου, θα πάει στον Φοίβο. Φυσικά ο Κώστας είχε ένα μεγάλο κασέ γιατί το άξιζε, αλλά ένας ηθοποιός δεν δουλεύει συνεχώς. Οπότε τα πολλά χρήματα που έπαιρνε από μια θεατρική δουλειά, έπρεπε να τα διαιρέσουμε για όλους τους μήνες, ακόμη και γι' αυτούς που δεν εργαζόταν. Δεν μπορώ να πω σε καμία περίπτωση όμως, ότι δεν περάσαμε καλά με τον Κώστα. Ζούσαμε με αξιοπρέπεια και δεν μου έλειψε ποτέ τίποτα, ούτε σε μένα, ούτε στο παιδί, ούτε στο σπίτι.»

Άρα δεν ισχύει ότι ο Κώστας Βουτσάς σου άφησε μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις;

«Δεν μου άφησε χρηματικά ποσά ο Κώστας. Δεν είχε καταθέσεις. Δεν είχε μετρητά. Δεν θα μπω όμως σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν θα μετρήσω την αξία του, με τα μετρητά που άφησε. Ο Βουτσάς άφησε το στίγμα του σε μια ολόκληρη εποχή. Είναι μεγάλο σφάλμα να αξιολογούμε τον σπουδαίο αυτόν ηθοποιό και άνθρωπο, από την περιουσία του ή από τις καταθέσεις του. Άφησε επιτυχίες που θα παίζονται για εκατό χρόνια και αυτές οι ταινίες είναι φάρμακο για την ψυχή. Αυτή είναι η περιουσία που άφησε ο Κώστας.»