Έτσι υποδέχτηκε η γιαγιά και η προγιαγιά τον Νουνίτο - ''Έλιωσαν'' οι συγγενείς του Αλεξάνδρου με το εγγονάκι τους

Εκείνος έπαιζε και εκείνες τον καμάρωναν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - dimitris_alexandrou - instagram
j.touni - dimitris_alexandrou - instagram

Μια διαφορετική από τις συνηθισμένες απόδραση βλέπουμε να έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το μωρό, οι οποίοι αποφάσισαν να αφήσουν τα κοσμικά νησιά και να πάνε στο εξοχικό του μπαμπά του Νουνίτο (δείτε εδώ την αγωνία της Ιωάννας πριν φτάσουν).

Ο Αλεξάνδρου έχει περάσει τα καλοκαίρια του στα Καμένα Βούρλα και έτσι αυτή ήταν η στιγμή, που ο γιος του θα συναντούσε για πρώτη φορά την προγιαγιά του, γιατί κατά τα άλλα τη γιαγιά του, που ήταν εκεί την έχει γνωρίσει.

Οι διακοπές του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Τούνη και το μωρό στο εξοχικό του

Μέσα από insta stories της Τούνη και του Αλεξάνδρου είδαμε την υποδοχή, που είχαν ετοιμάσει στο μικρό οι δύο γυναίκες, με τον δικό τους απλό τρόπο! Στη συνέχεια μάλιστα κάθισαν όλοι μαζί στο μπαλκόνι του σπιτιού και είδαν τον μικρό να παίζει με μια λεκάνη με νερό.

Τούνη Καμένα Βούρλα

Νούνιτο - Καμένα Βούρλα

Οι δυσκολίες με το που έφτασαν

Μεταξύ των προορισμών που επισκέπτεται το ζευγάρι, λοιπόν, είχε δρομολογηθεί να περάσουν και για λίγες ημέρες από τα Καμένα Βούρλα, όπου μένει μόνιμα η προγιαγιά του Δημήτρη, η οποία όπως ανέφερε η Ιωάννα σε πρόσφατη ανάρτησή της, δυστυχώς δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον νουνίτο. Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν ακριβώς όπως ήθελε και περίμενε το ζευγάρι.

Γιατί έφυγαν άρον άρον από το πατρικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου
Με νέο story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιωάννα Τούνη, τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/7, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως με το που μπήκαν στο σπίτι του συζύγου της συνειδητοποίησαν πως έχει χαλάσει ο κλιματισμός.

Όπως ήταν ολοφάνερο με τις τόσες υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας δεν ήταν δυνατόν να κοιμηθούν εκεί γι' αυτό και μεταφέρθηκαν στο πιο κοντινό ξενοδοχείο που βρήκαν.

«Story time είμαστε Καμένα Βούρλα χάλασε το κλιματιστικό στο πατρικό του Δημήτρη και μόλις ήρθαμε σε ένα ξενοδοχείο που βρήκαμε μόλις. Οκ, ωραία. Καλά θα πάει κι αυτό, τουλάχιστον έχει κλιματιστικό», είπε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε η influencer.