Βαφτίζεται η κόρη της Γαστεράτου & του Ισηγόνη - Το ιδιαίτερο όνομα και η αγωνία της Μαντούς

Σε αναβρασμό για το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά με τον αγαπημένο της Νίκο Ισηγόνη και μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια την Κυριακή 23/7 μέσα από το λογαριασμό της στο instagram ετοιμάζονται να βαφτίσουν την μικρή τους (δείτε εδώ την περιπέτεια, που πέρασε λίγο μετά τη γέννα).

Λόγω του καύσωνα, που επικρατεί η ίδια είχε μια αγωνία σχετικά με το πως θα εξελισσόταν το μυστήριο, ωστόσο δε μπορούσε να χαλάσει τη χαρά και την ανυπομονησία της, καθώς περίμενε τις φίλες της να ετοιμαστούν μαζί.

Οι ετοιμασίες της Μαντούς Γαστεράτου για τη βάφτιση της κόρης της

Ανάμεσα στις αποκαλύψεις, που έκανε η Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν πάει στην εκκλησία ήταν και το όνομα της κορούλας της, που θα λέγεται ''Κυβέλη''.

«Στο δεύτερο παιδί τρελάθηκα, έβλεπα...»

«Στο δεύτερο παιδί τα είδα όλα, εκεί, ότι δεν είχε βγει από κάτω μου και… έβραζε βρήκε ευκαιρία και ήρθε στην επιφάνεια και βγήκε το άγχος μου και οι φοβίες για τα παιδιά.

Στην δική μου περίπτωση συνέβη αυτό το… “τι κάνω τώρα” και “τώρα που έχω το μωρό και όλη μέρα το μωρό στην αγκαλιά μου ο γιος μου πώς θα αισθάνεται;” Να αφήνω κάτω το μωρό και να παίρνω τον Γιώργο στα χέρια μου και να ακούω μετά το μωρό να κλαίει το οποίο είναι τεσσάρων μηνών, βέβαια σου τα σκάει υποσυνείδητα μέχρι να βρεις την ισορροπία σου περνάς αυτή την τρέλα.

Έβλεπα τον εαυτό μου εκτός ορίων κάθε μέρα», κατέληξε για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με δύο παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.