Βαφτίστηκε η κόρη της Μαντούς Γαστεράτου - Εντυπωσιακή με λευκό μίντι φόρεμα και φραμπαλά στο μανίκι

Νονά πολύ γνωστή παρουσιάστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
madogasteratou - instagram
madogasteratou - instagram

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Κυριακή 23/7 για τη Μαντώ Γαστεράτου και την οικογένειά της, καθώς βαφτίστηκε η κόρης με την ίδια να ετοιμάζεται από πολύ νωρίς το πρωί για αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή!

Μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Μαντώ στο instagram (δείτε εδώ) αποκάλυψε, πως περίμενε στο σπίτι της την κουμπάρα της για να ετοιμαστούν μαζί! Λίγο αργότερα λοιπόν Μαντώ και Ζωή Κρονάκη έγιναν υπέρλαμπρες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της Μαντούς Γαστεράτου

Στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από το χώρο, που έγινε το τραπέζι της βάφτισης, αλλά και από την εκκλησία με την Μαντώ να εντυπωσιάζει με το μίντι λευκό φόρεμα της με έντονο μανίκι!

Γαστεράτου - Βάφτιση κόρης

Μαντώ - Βάφτιση κόρης
Μαντώ - Βάφτιση κόρης

Η εξομολόγηση για την κόρη της

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα (16/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε καλεσμένη η Μαντώ Γαστεράτου. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την επαγγελματική της πορεία στον χώρο της δημοσιότητας.

«Με την κόρη μου, την Κυβέλη, έχουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο. Δεν περίμενα ότι θα ερωτευτώ τόσο πολύ στη ζωή μου γιατί υπήρχε και ο Γιωργάκης μου. Στη δική μου περίπτωση, συνδέθηκα πολύ πιο γρήγορα με την κόρη μου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγαπώ και δε λατρεύω τον Γιώργο. Με την Κυβέλη όμως, συνδέθηκα πιο νωρίς.

Ήμουν πιο έτοιμη, παίζει κι αυτό το ρόλο του. Παίζει ρόλο επίσης το ότι είμαστε το ίδιο φύλο. Όταν την είχα στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν και έλεγα αυτό που λένε όλοι, ότι η μαμά με το αγόρι είναι αλλιώς, ότι υπάρχει αυτό το οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Όμως, με τη μικρή την πάτησα. Λέω την πάτησα με την καλή έννοια. Συνδέθηκα πιο νωρίς», είπε η Μαντώ Γαστεράτου.