Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Ποιος ο λόγος

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στην εφημερίδα On Time η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς αποφάσισαν μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει το δημοσίευμα οι κοντινοί τους άνθρωποι γνωρίζουν καλά πως ο χωρισμός είναι γεγονός. Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου. Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί και μάλιστα οι δυο τους ζουν σε διαφορετικά σπίτια.

Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Ο λόγος χωρισμού

Το γυαλί άρχιζε να ραγίζει την περασμένη άνοιξη και η Ζέτα Δούκα με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά προσπάθησαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα, όμως χωρίς επιτυχία. Κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα ωστόσο αφού οι δυο τους πόσταραν κανονικά στα social media (δείτε εδώ το βίντεο που είχαν ανεβάσει τα Χριστούγεννα που στόλιζαν δέντρο με την κόρη τους). Ο χωρισμός ήταν η μόνη λύση αν και κανείς δεν ξέρει αν είναι οριστικός. Η σχέση τους είναι πλέον τυπική, ενώ και οι δύο βάζουν πάνω απ’ όλα την κόρη τους, την οποία λατρεύουν.

Σε συνέντευξή της στο The 2night show το 2019, στην ερώτηση του Γρηγόρη «Αν δεν πας καλά στην προσωπική σου ζωή, θα χώριζες;», εκείνη είχε απαντήσει «Θα χώριζα, θα χώριζα με έναν τρόπο που θα κρατούσα μια πολύ ωραία επαφή, όσο το δυνατόν θα μπορούσε να είναι ωραία γιατί είναι αμφίπλευρη. Κοίτα να δεις εγώ είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να έχει νόημα η ζωή μου και να περνάω καλά την κάθε ημέρα. Αν με τον Μιχάλη δεν περνάω καλά και δεν μου αρέσει αυτό που κάνω μαζί του, την κάθε μέρα, θα χωρίσω. Και θα χωρίσω με έναν τρόπο πολιτισμένο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία να μείνεις με έναν άνθρωπο εξαιτίας ενός παιδιού».

Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την τελευταία κοινή τους εμφάνιση αλλά και τον λόγο που ποτέ δεν παντρεύτηκαν!