Πρότυπο ανθρωπιάς ο Σάββας Πούμπουρας: «Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο»

Θέλει να προσφέρει όπως μπορεί!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/  savas_poumpouras
Πηγή Instagram/ savas_poumpouras

Ο γνωστός παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, το απόγευμα της Κυριακής 23/07/23, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, ανακοίνωσε ότι το πρωί της Δευτέρας 24/07/23 θα βρίσκεται στο νησί της Ρόδου, με σκοπό να προσφέρει την βοήθεια του στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη (δείτε εδώ την τελευταία εξέλιξη, η φωτιά μπήκε στο Ασκληπιείο - Καίγονται σπίτι και καταστήματα).

Η ανακοίνωση του Σάββα Πούμπουρα για την Ρόδο

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε ότι : «Φιλαράκια καλησπέρα. Κατεβαίνω εκτάκτως στη Ρόδο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αλλά και με τη στήριξη των εταιριών που συνεργάζομαι όλα αυτά τα χρόνια και είναι πάντα δίπλα μου, όποτε χρειάζεται για να βοηθήσουμε όλους αυτούς που το έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή»

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι : «Θα έχουμε στύσει την κουζίνα μας, στην κουζίνα του παλιού νοσοκομείου Ασκληπειού, εκεί όπου γίνονται τα συσσίτια για τους άπορους. Από εκεί θα χρειαστούμε ανθρώπους με οχήματα, που θα μεταφέρουν στις δομές τα τρόφιμα και τα προϊόντα. Θα σας επικοινωνήσω μέσα από stories τι θα χρειαστούμε και τι ώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του:

Σάββας
Ρόδος
γραφείο
φαγητό

Με λυγμούς στο Καλοκαίρι Yes ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου

Το πρωί της Δευτέρας 24/07/23, ο ξάδερφος του γνωστού τραγουδιστή και παρουσιαστή της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, του Τριαντάφυλλου, βγήκε στον αέρα προκειμένου να μιλήσει για όλα όσα συμβαίνουν στην Ρόδο τις τελευταίες ημέρες λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς.

Ο ξάδερφος του Τριαντάφυλλου, ο Παναγιώτης, είναι πυροσβέστης ο οποίος επιχειρεί στο νησί της Ρόδου, προκειμένου να κατασβέσει τις φωτιές μαζί με το υπόλοιπο πυροσβεστικό σώμα. Ο ίδιος μάλιστα, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής του, ότι έχει να κοιμηθεί από το Σάββατο, και ότι τα μέτωπα είναι τόσα πολλά που η πυροσβεστική αδυνατεί να βρίσκεται παντού (δείτε εδώ την ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον ξάδερφο του που παλεύει με τις πυρκαγιές).

Πιο συγκεκριμένα ο ξάδερφος του γνωστού τραγουδιστή δήλωσε ότι :«Δίνουμε κάθε λεπτό μάχη κι εγώ λείπω από το σπίτι από το Σάββατο. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο, τους εθελοντές και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφούς μου. Χίλια συγγνώμη, αλλά δεν βγαίνει πια η φωνή μου».

Στην συνέχει ο ίδιος ανέφερε τα εξής : «Το μέτωπο στο χωριό είναι εντάξει. Στο Ασκληπιείο κάτω υπάρχει πρόβλημα και το μέτωπο είναι τεράστιο. Δεν είναι εύκολο και για την πυροσβεστική. Πού να πρωτοπάει; Οι πυροσβέστες δίνουν την ζωή τους κάθε μέρα. Δεν πάνε στα σπίτια τους οι άνθρωποι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές. Έχουμε γίνει ένα. Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί».

Τέλος, ο πυροσβέστης και ξάδερφος του Τριαντάφυλλου δήλωσε ότι : «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κι υπομονή και στις οικογένειές μας που λείπουμε τόσες ημέρες».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του: