Τριαντάφυλλος: «Όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς ήσαστε οι αληθινοί ήρωες» - Η ανάρτηση του για τον ξάδερφο του που παλεύει με τις πυρκαγιές

Τα είπε όλα με μία μόνο δημοσίευση

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, ο Τριαντάφυλλος, το Σάββατο 22/07/23, σε μία ανάρτηση που έκανε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχη προκειμένου να σβήσουν τις φωτιές που μαστίζουν την χώρα μας την τελευταία βδομάδα (δείτε εδώ την απίστευτη καταγγελία από τον Τριαντάφυλλο για τη φωτιά στη Ρόδο).

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος, όλες αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα αγχωμένος και φοβισμένος με όλα αυτά που συμβαίνουν, καθώς στην Ρόδο βρίσκεται όλη του η οικογένεια. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει μιλήσει για όλο αυτό που βιώνει τις τελευταίες ημέρες και στον αέρα της εκπομπής του.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία του ξαδέρφου του, ο οποίος είναι πυροσβέστης στην Ρόδο, την ώρα που προσπαθεί να κατασβέσει τα πύρινα μέτωπα. Την φωτογραφία αυτή, συνόδευε η εξής λεζάντα: «Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιωτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες ????????????».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

Η συγκινητική αναφορά του στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι yes

Ο κακός χαμός επικρατεί το τελευταίο 24ωρο και στην Ρόδο μετά από μέτωπα φωτιάς που ξεκίνησαν και διασπείρονται κι εκεί! Ο Τριαντάφυλλος το πρωί της Τετάρτης 19/7 στον αέρα της εκπομπής Καλοκαίρι yes αποκάλυψε πως σε εκείνη την περιοχή του νησιού βρίσκονται οι δικοί του άνθρωποι και δίνουν κι εκείνοι τον δικό τους αγώνα με τις φλόγες.

«Μιλάω με την οικογένειά μου χθες, με τη μητέρα μου, όλο το βράδυ για τη μάχη που έδιναν στο χωριό μου, τον Απόλλωνα. Είχα αγωνία, γιατί ήταν ο γαμπρός μου, η αδερφή μου, τα ξαδέλφια μου, όλοι οι φίλοι μου εκεί που μεγάλωσα και πάλευαν με τις φλόγες. Έχουμε κάποια ενημέρωση από τον γαμπρό μου να μας πει τι γίνεται εκεί στη Ρόδο», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και κατευθείαν βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση ο γαμπρός του, Μάκης.

«Δύσκολα και χθες, δύσκολα και σήμερα τα πράγματα. Υπάρχουν τρία ενεργά μέτωπα. Ήταν άμεση η ανταπόκριση από την Πυροσβεστική, τις εθελοντικές οργανώσεις, τον Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια μας. Είχαμε και για κάποια ώρα τα εναέρια κι επειδή νύχτωσε σχετικά νωρίς από την ώρα της έναρξης της πυρκαγιάς δεν προλάβαμε να την ανακόψουμε με αποτέλεσμα όλο το βράδυ να δίνουμε μάχη. Κι εγώ ήμουν εκεί μαζί τους. Τώρα τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα αλλά υπάρχουν ενεργά μέτωπα κι έχουμε ξανά τα εναέρια από το πρωί, μήπως την φέρουμε υπό έλεγχο, ακόμα δεν είναι υπό έλεγχο. Δεν ήταν η εργασία μου τόσο στην πυρόσβεση όσο στην μεταφορά και στην υπόδειξη κάποιων περιοχών που βοηθούσαν τις αστυνομικές δυνάμεις λόγω του ότι ξέρω την περιοχή και περαστικά στον κοινοτικό σύμβουλο που τραυματίστηκε», είπε χαρακτηριστικά.