«Ξύπνησα με τέτοια μηνύματα»: Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη το πρωί της Δευτέρας 21/7

Κραυγή αγωνίας από την πασίγνωστη influencer

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη με την οικογένειά της βρίσκονται στα Καμένα Βούρλα, στο πατρικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να γνωρίσει η πρόγιαγια τον μικρό νουνίτο (δείτε εδώ την οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν όλοι μαζί) ενώ οι φωτιές εξαπλώνονται με ταχύτητα ρυθμό σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Το πρωί της Δευτέρας 24/7, λοιπόν, η αγαπημένη influencer μέσα από τον πάρα πολύ δυνατό λογαριασμό που έχει στο instagram, ο οποίος μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο followers δημοσίευσε κάποια μηνύματα που έλαβε από τον κόσμο που την ακολουθεί, θέλοντας να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, την κατάσταση που επικρατεί.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Ιωάννα καιγόμαστε. Εκκενώνονται οικισμοί, βοηθήστε μας» της έγραψαν χαρακτηριστικά κι εκείνη απάντησε με την σειρά της «Ξύπνησα με τέτοια μηνύματα, πώς μπορώ να βοηθήσω; Αν ξέρετε άλλες αξιόπιστες σελίδες εθελοντισμού που να έχουν ουσιαστική δράση και να βοηθούν όντως, στείλτε μου να κάνω repost σε όσα χρειάζονται! Καλή δύναμη Ελλάδα μου».

Ιωάννα Τούνη για φωτιές

«Όλο ηλιθιότητες» - Ο κακός χαμός με τη νέα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στα stories του πριν από λίγες ώρες θέλησε να αναδημοσιεύσει άρθρο του 2022 σχετικά με την έλλειψη χώρου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη Ρόδο και τα Ραφάλ που απέκτησε η χώρα μας, κάτι που από κάποιους σχολιάστηκε αρκετά σκληρά.

«Η έλλειψη διαθέσιμου ηλεκτρικού χώρου για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη Ρόδο, αντικείμενο συνάντηση Γιαννικούρη - Σδούκου», έγραφε ο τίτλος του άρθρου ενώ από κάτω συνέχιζε χαρακτηριστικά «Ένα καινούργιο πολεμικό Ραφάλ κοστίζει 90 εκατομμύρια ευρώ. Ένα πυροσβεστικό Canadair CL-215 κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ. Η Ελλάδα αγόρασε 18 Ραφάλ (καινούργια και μεταχειρισμένα). Εάν αγοράζαμε ΈΝΑ Ραφάλ λιγότερο, θα μπορούσαμε να πάρουμε 22 επιπλέον πυροσβεστικά Canadair CL-215. Ή 3 υπερσύγχρονα Canadair CL-515 που πετάνε και το βράδυ (κόστος 25-35 εκατομμύρια ευρώ το καθένα). Ένα μόνο μου κάνει εντύπωση εμένα, το βλέπω 10 εκατομμύρια κόσμο και 300 μες στη Βουλή δεν βλέπουνε τίποτα. Τι στο διάολο γίνεται;».

Η ανάρτηση αυτή, όμως, φέρεται πως δημιούργησε αντιδράσεις, αφού λίγο αργότερα όπως δημοσίευσε το μοντέλο σε επόμενο story του έλαβε ένα υβριστικό μήνυμα από follower του.

«Όλο ηλιθιότητες» - Ο κακός χαμός με τη νέα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Όλο ηλιθιότητες… αν δεν είχαμε Ραφάλ κτλ δεν θα υπήρχε η Ρόδος. Ρε Δημήτρη, πόσταρε γυμναστήριο και τηλεμάρκετινγκ και άσε τα σοβαρά για τους σοβαρούς», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα κι εκείνος απάντησε:

«Εσύ είσαι η σοβαρή, η βολεμένη;».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσιεύοντα τα μηνύματα έγραψε: «Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε. Ζωντανό παράδειγμα».

«Όλο ηλιθιότητες» - Ο κακός χαμός με τη νέα ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου