«Δεν είδαμε κάτι που πέφτουμε από τα σύννεφα» - Το "καρφί" της Αβραμάκη για το πρόσωπο που διέρρευσε τις φωτογραφίες της Δαλάκα από το Survivor

«Άκουσα διάφορα...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είδαμε κάτι που πέφτουμε από τα σύννεφα» - Το

"Σάλος" έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο εξαιτίας μερικών φωτογραφιών που διέρρευσαν με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο την ώρα που κρατούσε στα χέρια της τα σάντουιτς που της προμήθευαν οι λόκαλς (δείτε τις εδώ, καθώς και την αντίδρασή της).

Για το γεγονός αυτό, μάλιστα, απάντησε η Σοφιάνα Αβραμάκη μέσα από την εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, την Δευτέρα 24/7, εξηγώντας πως δεν είναι κάτι που της κάνει εντύπωση, ωστόσο αναρωτιέται και για τον άνθρωπο που θέλησε να την ξεμπροστιάσει με αυτό τον τρόπο (δείτε εδώ την απάντηση του Δημήτρη Φιντιρίκου).

Το "καρφί" της Σοφιάνας Αβραμάκη για την Κατερίνα Δαλάκα

«Αυτός δεν είναι και ο λόγος που έφυγε από το παιχνίδι; Μάλλον, που αποβλήθηκε από το παιχνίδι; Άρα δεν είδαμε κάτι που πέφτουμε από τα σύννεφα. Ούτε νομίζω πως το έχει αρνηθεί και ποτέ. Νομίζω ότι πήγαν να της χρεώσουν κάτι το οποίο δεν είχε κάνει. Τώρα, ο τρόπος που διέρρευσε... Δεν ξέρω... Άκουσα διάφορα, δεν ξέρω τώρα αν κάποιος είναι ικανός να εκθέσει έναν άνθρωπο έτσι».

«Δεν έχω ιδέα για το Survivor All Star 2. Το άκουσα και εγώ αλλά δεν έχω ιδέα πραγματικά. Επειδή έχουμε ξαναμιλήσει και έχω πει πως θα ήθελα να πάω όμως στο All Star, γιατί να μην θέλω τώρα;»