Πέθανε το αστέρι της Αννίτας Πάνια στα Παρατράγουδα - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του

«Κλαίει» το twitter...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πέθανε το αστέρι της Αννίτας Πάνια στα Παρατράγουδα - Αυτή είναι η αιτία θανάτου του

Ο Παναγιώτης Κολλημένος έγινε ευρύτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή του την περίοδο 2006-2008 στη βραδινή εκπομπή Je t’aime του ALTER, στην οποία μάλιστα τραγουδούσε ένα από τα χιτ της εποχής με τίτλο «Κολλημένος». Συμμετείχε επίσης στις θεατρικές βραδιές της εκπομπής της Αννίτας Πάνια.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό ήταν μεγάλη. Ήταν πάντα στο γήπεδο με τις χαρακτηριστικές του κραυγές «ΑΜΥΝΑΑΑ» και «ΟΞΩΩΩΩ», παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στην υγεία του και η μετακίνησή του γινόταν δύσκολα, πρώτα με πι και αργότερα με ειδικό αμαξίδιο, μένοντας πάντα ως το τέλος των αγώνων για να χαιρετίσει όλους τους παίκτες ξεχωριστά. Στα χέρια του είχε τατουάζ με το τριφύλλι και το όνομα του Θανάση και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

To twitter τον αποχαιρετά το αστέρι «Παναγιώτη Κολλημένο

«"Κολλημένος με σένα Κολλημένη με μένα Κολλημένοι κι οι δύο Κι έχουμε γίνει ένα.." Α ρε Παναγιώτη.Πολύ μας στεναχώρησες..Ποιος θα φωνάζεις "όξω" στο ΟΑΚΑ;;Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου», «"Έφυγε"ο Παναγιώτης Κολλημένος.Στη φωτό με τον αγαπημένο του Θανάση Γιαννακόπουλο και πίσω στο αυτοκίνητο ο Κώστας Γιαννακόπουλος», «Δεν υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορείς Χαλκίδα και να μην είχες πέσει πάνω του.Κολλημένος σχεδόν στη σέλα του ποδηλάτου του,νομίζω ότι δεν τον είχα δει ποτέ χωρίς αυτό.Έκανε "θελήματα" στα μαγαζιά,κουβαλούσε ψώνια,για μια περίοδο μάλιστα τον θυμάμαι μ'ένα ποδήλατο απ'αυτά με...», ήταν κάποια από τα tweets που γράφτηκαν