Συντετριμμένος ο Νίκος Κοκλώνης με τον χαμό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη: «Έκανε ένα σπουδαίο όραμα πράξη»

Η ανάρτηση του ραγίζει καρδιές..

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Nikolaos Koklonis
Πηγή Instagram/ Nikolaos Koklonis

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, θέλησε και εκείνος με την σειρά του να πει μερικά λόγια την την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 24/07/23, σε ηλικία 80 ετών (δείτε εδώ επίσης, την ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία της).

Η απώλεια της έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. Ήταν μία σπουδαία γυναίκα που έχει προσφέρει μέσα από τις δράσεις της πολλά.

Το μεγάλο ''αντίο'' του Νίκου Κοκλώνη στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Ο Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ της ίδιας μέρας, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με σκοπό να δείξει σε όλους όσους δεν την ήξεραν, το ποια ήταν πραγματικά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αλλά και το τι έχει προσφέρει στην χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα ο παραγωγός στο story του, ανήρτησε μία φωτογραφία της αείμνηστης και έγραψε τα εξής: «Αφιέρωσε τη ζωή της για να στηρίξει παιδιά στη μάχη τους με καρκίνο, δίνοντας νέο νόημα στη λέξη Ελπίδα. Έκανε ένα σπουδαίο όραμα πράξη, εκπαιδεύοντας όλους μας να νοιαζόμαστε λίγο περισσότερο για όσους έχουν ανάγκη από την αγάπη μας.,, Θα είναι για πάντα εδώ μέσα από το τεράστιο έργο της. Καλό ταξίδι».

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης 25/07/23, έκανε μία νέα δημοσίευση αναφορικά με τον χαμό της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO. Ο παρουσιαστής, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες μαζί με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Την δημοσίευση αυτή συνόδευε η εξής λεζάντα: «Τη γνωριμία μας με τη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη θα την κρατώ για πάντα στην καρδιά μου σαν δώρο ζωής. Όπως είχε πει η ίδια «για τη ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει να αγωνίζεσαι» -και αγωνίστηκε με όλο της το «είναι» ακούραστα και αδιάκοπα για χιλιάδες παιδιά».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Το όραμά της, το πάθος, το πείσμα, τα ανεξάντλητα αποθέματα αγάπης, η επιμονή, η μεθοδικότητά της, ενέπνευσαν όλους μας να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι για να βοηθήσουμε στο σπουδαίο της έργο, να δώσουμε δύναμη και κουράγιο σε παιδιά που έδιναν την πιο μεγάλη τους μάχη».

Κλείνοντας ο Νίκος Κοκλώνης υπογράμμισε ότι: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη μας αφήνει μια σπουδαία παρακαταθήκη αλλά και μια τεράστια ευθύνη -η Ελπίδα που γεννήθηκε μέσα από το δικό της όνειρο για μια πιο ανθρώπινη, πιο αλληλέγγυα, πιο ευαισθητοποιημένη κοινωνία να συνεχίσει να μεγαλώνει και να νικά. #elpida».

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις του:

story Νίκου Κοκλώνη