«Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή» - Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη για τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

«Αιώνια αγαπημένη»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη για τον χαμό της Μαριάννας (δείτε την εδώ), η Νατάσα Παζαΐτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία, συνοδευόμενη από ένα πολύ συγκινητικό λεκτικό.

Η ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη

«Αγαπημένη Μαριάννα , θα είσαι πάντα δίπλα μας να δίνεις απλόχερα Αγάπη ,Φροντίδα ,Ελπίδα. Θα είσαι πάντα εδώ να φωτίζεις το βλέμμα των αδύναμων παιδιών, των απελπισμένων γονιών που παλεύουν με την ασθένεια. Για μένα θα είσαι πάντα ζωντανή και αιώνια αγαπημένη. Θα μου λείψει όμως η γλύκα της φωνής σου, το καθαρό βλέμμα το πλατύ σου χαμόγελο», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας.

Όταν η Μαριάννα υποδέχτηκε το 2018 τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στην Κρήτη

Ο Βασιλιάς Κάρολος με τη σύζυγό του, Καμίλα, κατά την επίσκεψή τους στην Κνωσό Ηρακλείου το 2018, συναντήθηκαν με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Η παρουσία της κυρίας Βαρδινογιάννη στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσσού δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε κάνει σπουδές πάνω στην Αρχαιολογία, ενώ και η διδακτορική της διατριβή είχε θέμα την Μινωική Κρήτη.

Στη συνέχεια, βρέθηκαν αμφότεροι σε «πριβέ» εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Βίλα Αριάδνη, όπου η Μαριάννα Βαρδινογιάννη υποδέχτηκε το τότε πριγκιπικό ζεύγος όπως γράφει το flashnews.gr.