Τζένη Θεωνά: «Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου» - Οι δηλώσεις της για την μητρότητα

Τι αποκάλυψε η ίδια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή ηθοποιός Τζένη Θεωνά, πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Real life και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μιλώντας για όλους και για όλα. Προφανώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα της με τον Δήμο Αναστασιάδη, αλλά και για το πως είναι η σχέση της με τον σύζυγο της (δείτε εδώ το πως αντιμετωπίζει η Θεωνά την απήχηση του Αναστασιάδη στο κοινό).

Τι δήλωσε στην συνέντευξη της η Τζένη Θεωνά

Η Τζένη Θεωνά, στην αρχή της συνέντευξης της, απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έγινε μαμά. Αναφορικά με αυτό η ίδια απάντησε ότι: «Ολόκληρη τη ζωή μου! Φυσικά και προέκυψαν δυσκολίες και φοβερό στρες. Και μου έχει συμβεί να φεύγω για δουλειά και να κάθομαι να κλαίω στο αυτοκίνητο από το άγχος».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: « Αν και φέτος αισθάνθηκα πως τα πήγα καλά… Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Και φυσικά παρατάς εντελώς την αυτοδιάθεση, αυτό το αίσθημα «ανοίγω την πόρτα και φεύγω» δεν υπάρχει. Όμως βαθαίνει η ευαισθησία σου, αλλάζουν τελείως η οπτική σου για τον κόσμο και η κατανόηση σου».

Σχετικά με το θέμα η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Εμένα με έχει βγάλει τελείως από το comfort zone μου. Έχει τόση αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα που, αναγκαστικά, ακολουθώντας τον κοινωνικοποιούμαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Το ότι είναι τόσο ανεξάρτητος, με ζορίζει αλλά τον θαυμάζω και σκέφτομαι τι συνέβη στη δική μου πορεία και αυτή η φόρα χάθηκε. Θέλω να το προστατεύσω όλο αυτό».

Δήμος Τζένη
Πηγή: NDP

Ακόμα η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα, ρώτησε την Τζένη Θεωνά το πως έχει επηρεάσει το παιδί την σχέση της με τον σύζυγο της, αλλά και την σχέση που έχει ο καθένας με την δουλεία του. Η ηθοποιός σχετικά με αυτό δήλωσε ότι: «Είμαστε και οι δυο εκεί που θέλουμε! Εγώ θεωρώ πως πηγαίνω πολύ πιο πίσω, όμως, το κάνω με χαρά. Δεν θα έκανα για παράδειγμα και θέατρο φέτος, όχι γιατί δεν μπορεί να είναι ο Δήμος σπίτι, αλλά γιατί θέλω να επιστρέφω κάποια στιγμή στο παιδί. Ο Δήμος σίγουρα δεν κάνει πίσω σε αυτά που κάνει, αλλά όταν είναι εδώ είναι full on. Δεν το βλέπω, όμως, συγκριτικά».