Αντίνοος Αλμπάνης :«Καμιά δουλειά δε σταματάει μπροστά σε καμιά δυστυχία» - Η απάντηση του για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Όσα δήλωσε στην ανάρτηση του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, το πρωί της Τρίτης 25/07/23, αποφάσισε μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να απαντήσει σε όλα τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε λόγω των δημοσιεύσεών του με διαφημιστικό σκοπό (δείτε εδώ τον λόγο για τον οποίο περιμένει μία μήνυση).

Η απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη στα σχόλια που δέχτηκε

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μέσω ενός story που έκανε στο Instagram, θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που δέχτηκε επειδή έκανε κάποιες αναρτήσεις που σχετίζονταν με διαφημιστικό περιεχόμενο την στιγμή που όλη η χώρα μαστίζεται από τις φωτιές.

Ο ηθοποίος, δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι, για αυτό και πήρε την απόφαση να ξεκαθαρίσει την θέση του αναφορικά με τα όσα είπαν οι ακόλουθοι του για εκείνον. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε στην ανάρτηση του ότι: «Νιώθω την ανάγκη να κάνω σαφές κάτι το οποίο πολλοί από σας ενδέχεται να αγνοείτε και ίσως είναι λογικό. Έλαβα κάποια μηνύματα των οποίων το περιεχόμενο συνοψιζόταν στο εξής: “καλά εδώ κόσμος καίγεται κι εσύ ανεβάζεις προϊόντα στο Instagram;”»

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας τα εξής: «Η απάντηση είναι μία και συγκεκριμένη: τώρα που ο κόσμος καίγεται εσύ πήγες σήμερα στη δουλειά σου; Σου επέτρεψε εργοδότης σου να μην πας στη δουλειά σου επειδή ο κόσμος καίγεται; Μήπως έχεις την πολυτέλεια να σε συντηρεί κάποιος άλλος και να καλύπτει τα έξοδα σου; Δυστυχώς, και το λέω με πόνο καρδιάς, καμιά δουλειά δε σταματάει μπροστά σε καμιά δυστυχία. Καμιά παράσταση δεν ακυρώνεται επειδή έχει ξεσπάσει φωτιά στη χώρα. Κανένα γύρισμα δεν διακόπτεται επειδή έχει προκύψει κάποια καταστροφή. Και προτού βιαστείς να απαντήσεις, να σε ενημερώσω πως από τις απαρχές της διαφήμισης οι καλλιτέχνες ήταν εκείνοι που αναλάμβαναν την προώθηση των προϊόντων».

Αντίνοος Αλμπάνης
Πηγή:NDP

Ακόμα δήλωσε ότι: «Συνεπώς ναι. Και αυτό είναι η δουλειά μου. Άρα αυτό που στ’ αλήθεια επιθυμείς να κάνεις, είναι να κρίνεις τον τρόπο που έχω επιλέξει να βιοπορίζομται. Να κρίνεις τη φύση της ίδιας μου της δουλειάς. Μιας δουλειάς της οποίας δεν έχω πάντα τον έλεγχο γιατί δεσμεύεται από υποχρεώσεις και συμβόλαια».

Μάλιστα τόνισε ότι: «Μπορείς λοιπόν σε κάθε περίπτωση να διαφωνείς με την εργασία μου αλλά εσύ δεν δεσμεύεσαι να την παρακολουθείς. Και όπως δεν ανακοινώνεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς πως θα αλλάξεις κανάλι, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με μένα».

Τέλος ο ηθοποιός είπε ότι: «Και αναρωτήσου. Σε τέτοιες στιγμές, βαθιάς κρίσης έτσι επιλέγεις εσύ να βοηθήσεις στο κοινωνικό σύνολο; Κρίνοντας; Με εκτίμηση, Αντίνοος».

Δείτε εδώ την ανάρτηση του:

story