Αντίνοος Αλμπάνης: «Περιμένω και μια μήνυση!» - Το σχόλιο του ηθοποιού για το φιλί με τον Ιωαννίδη

Τι συνέβη τελικά;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Αντίνοος Αλμπάνης: «Περιμένω και μια μήνυση!» - Το σχόλιο του ηθοποιού για το φιλί με τον Ιωαννίδη

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Γειά σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα είχε προκαλέσει αντιδράσεις με το φιλί που έδωσε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη στον αέρα του MEGA, (δείτε εδώ το στιγμιότυπο) μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και το περιστατικό.

Μήνυση θα δεχτεί όπως φαίνεται σε λίγες ημέρες η εκπομπή Night Out, ενώ έχουν απευθυνθεί και στο ΕΣΡ. Αφορμή στάθηκε το φιλί που έδωσε στο στόμα του παρουσιαστή ο Αντίνοος Αλμπάνης πριν από λίγες ημέρες στο πλατό.

Την μήνυση θέλει να κάνει ο ιδιοκτήτης του ekklisiaonline, Καραγιάννης Ανδρέας, καθώς όπως αναφέρει θεωρεί χυδαίο αυτό που έγινε και πως δεν έπρεπε να προβληθεί στην τηλεόραση.

Ο ίδιος μέσω του ekklisiaonline επιδόθηκε σε έναν απίστευτο λίβελο για τους ομοφυλόφιλους, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε πως η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Σε άλλο σημείο, πάλι ανέφερε: «Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το «καθ’ ομοίωσιν».

Στην εκπομπή Super Κατερίνα, που μετέφεραν την είδηση, ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε φανερά ενοχλημένος πως «Έχουν αλλάξει οι νόμοι. Ακόμη και πριν επταετία όταν δείχναμε ένα φιλί μεταξύ ανδρών έπρεπε να βάζουμε μπλερ. Όμως από την στιγμή που έχει γίνει ο νόμος αυτός, τα πάντα έχουν αλλάξει. Όφειλε να έχει ενημέρωση. Αυτή την στιγμή είναι αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη από την στιγμή που έκανε αυτή την ανάρτηση. Θεωρείται ομοφοβική» - δείτε εδώ το βίντεο.

Τα σχόλια του Αντίνοου Αλμπάνη για το περιστατικό με το φιλί στον Ιωαννίδη

«Περιμένω και μια μήνυση εγώ από εκεί. Έχει πει ότι θα με μηνύσει, επειδή φίλησα τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην εκπομπή του. Μάλλον δεν θα γίνει», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

«Αυτό που ξεχνάμε, γιατί πέρα από Χριστιανοί Ορθόδοξοι, είμαστε κι Ευρωπαίοι πολίτες. Η Ε.Ε. έχει μια πολύ συγκεκριμένη κουλτούρα, με την οποία πρέπει να εναρμονιζόμαστε. Αν δεν μας αρέσει αυτό, επειδή δεν θα φύγει η Ελλάδα από την Ε.Ε., δεν θα το πω…

Είχα χάσει την πίστη μου (σ.σ. όταν αρρώστησα), γιατί έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνουν τόσα δεινά στην ανθρωπότητα κι όλα αυτά να γίνονται με την ανοχή του όποιου Θεού. Δεν είναι αυτό η θρησκεία κι ο Θεός κι ένιωσα πολύ μεγάλη ανάγκη να στρέψω το βλέμμα μου πάνω και να εναποθέσω κάπου την ανησυχία, το βάρος. Είναι ωραίο να σκύβουμε το κεφάλι και να γινόμαστε λίγο πιο μικροί… Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η θρησκεία είναι πολύ χρήσιμη, απαραίτητη και πολύ προσωπική», συνέχισε.