Του φιλούσε μέχρι και τα χέρια - Βίντεο από τα τρυφερά τετ α τετ Καγιά με Κρασσά σε εστιατόριο της Μυκόνου

Τα παιδιά τους χάζευαν τα παθιασμένα τους φιλιά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Του φιλούσε μέχρι και τα χέρια - Βίντεο από τα τρυφερά τετ α τετ Καγιά με Κρασσά σε εστιατόριο της Μυκόνου

Η Βίκυ Καγιά μετά το οριστικό τέλος του Shopping Star και την απόφασή της να απομακρυνθεί για λίγο από την τηλεόραση ξεκουράζεται με την οικογένειά της στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο (δείτε εδώ τι φόρεσε σε κάλεσμα του Τζόρτζιο Αρμάνι)! Ο νούμερο 1 παπαράτσι του νησιού Πέτρος Νάζος τους απαθανάτισε όλους οικογενειακώς με την κάμερα του Mykonos Live.

Ηλίας Κρασσάς και Βίκυ Καγιά αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά μπροστά στα παιδιά τους

Λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2014 στο Παρίσι με τον ερχομό των δύο παιδιών τους, της Μπιάνκα και του Κάρολου, να επισφραγίζει την ευτυχία τους.

Τα χρόνια περνούν και ο έρωτας του ζευγαριού δυναμώνει. Βίκυ και Ηλίας αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά ενώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Νάζος, κάποια στιγμή εκείνη έπιασε το χέρι του καλού της και το φίλησε θέλοντας να του εκφράσει την αγάπη, την στοργή και τον θαυμασμό της.

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Καγιά το 2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας η Βίκυ Καγιά σκέφτεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, ως ηθοποιός αυτή τη φορά, και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια νέα μίνι σειρά εποχής που θα αναφέρεται στην εξωστρέφεια της Ελλάδας τη δεκαετία του ’60 μέσα από προσωπικότητες όπως η Μαρία Κάλλας και ο Αριστοτέλης Ωνάσης.