Χαμός στο καλοκαίρι Yes με την Βανέσα Αδαμοπούλου: «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

Η ερώτηση του τραγουδιστή που την έφερε σε δύσκολη θέση

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Χαμός στο καλοκαίρι Yes με την Βανέσα Αδαμοπούλου: «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

Η Βανέσα Αδαμοπούλου, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής του Open, Καλοκαίρι yes, το πρωί της Τρίτης 25/07/23, και έδωσε μία πολύ ωραία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, μίλησε ακόμα για τον γιο της, αλλά και για την σχέση της με τον πρώην άντρα της (δείτε εδώ επίσης την εξομολόγηση της για την συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Παπαζήση).

Τι δήλωσε για τον γιο της η Βανέσα Αδαμοπούλου

Η τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, στην αρχή μίλησε για το καινούριο της τραγούδι, αλλά και τα live τα οποία έχει αυτό το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής ότι: «Περιοδείες κάνει ο μπαμπάς κι εγώ κάνω live. Το παιδί είναι ευτυχώς και με τον παππού και με τη γιαγιά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος, δεν δίστασε να ρωτήσει ποιος είναι ο μπαμπάς του γιου της. Από ότι φαίνεται είτε δεν το γνώριζε είτε το είχε ξεχάσει. Έτσι ο τραγουδιστής την ρώτησε: «Ρε εσύ Βανέσα, πες μας ποιος είναι ο μπαμπάς να ξέρει κι ο κόσμος. Γιατί δεν του κάνεις διαφήμιση του ανθρώπου;»

Η ίδια στην αρχή της εκπομπής είχε δηλώσει ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να αναφερθούν στην προσωπική της ζωή και ότι προτιμάει να μιλήσουν για τα επαγγελματικά της. Οπότε, εκείνη με την σειρά της του είπε τα εξής: «Δεν ξέρετε ποιος είναι ο μπαμπάς ρε παιδιά; Θα με τρελάνει ο Τριαντάφυλλος»

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Τριαντάφυλλε, πριν έρθω εδώ δεν κάθισες να δεις καθόλου το background της καλεσμένης σου;»

Τέλος ο Τριαντάφυλλος της είπε ότι: «Αγάπη μου εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αγάπη μου, είναι διαφορετικό αυτό το πρωινό. Θέλω να είμαι αυθόρμητος, σαν να έχεις έρθει στο σπίτι μου και να μιλάμε».

Δείτε εδώ την συνέντευξη της:

Οι δηλώσεις της Βανέσας Αδαμοπούλου για τον χωρισμό από τον Ιωάννη Παπαζήση

Στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 11/5 η Βανέσα Αδαμοπούλου, με αφορμή το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Χώρισα χθες”.

Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε πως μέσα από το τραγούδι αυτό θέλει να απενοχοποιήσει τον χωρισμό και μίλησε για τον δικό της χωρισμό από τον Ιωάννη Παπαζήση και τον τρόπο που τον διαχειρίζονται σε σχέση με τον γιο τους (δείτε εδώ πως του το ανακοίνωσαν).

«Είναι ένα τραγούδι αρκετά ευδιάθετο που μιλάει για τον χωρισμό, λέει “χώρισα κι εγώ, λίγη ησυχία επιτέλους να βρω”. Από τότε που χώρισα εγώ έχουν περάσει δυο χρόνια. Με αυτό το τραγούδι θέλω να απενοχοποιηθεί ο χωρισμός. Ναι, είναι κάτι δύσκολο, είναι ζόρικο αλλά δεν υπάρχει τέλος γενικά στη ζωή μας. Το σημαντικό δεν είναι τι μας έρχεται, αλλά το πως το αντιμετωπίζουμε. Δεν υπάρχει ψυχραιμία σε αυτά, θεωρώ πολύ υγιές και γόνιμο να πέφτεις και να ζεις τη στεναχώρια σου.

Δεν είμαι χαζοχαρούμενος άνθρωπος. Δεν είμαι χαζοχαρούμενη μαμά. Δεν είμαι ψεύτικη μαμά και πραγματικά όταν δεν είμαι καλά το λέω στο παιδί μου, χωρίς να το επιβαρύνω ψυχολογικά. Ξεκαθαρίζω ότι δε φταίει εκείνο.

Με τον Ιωάννα είμαστε μια χαρά, είμαστε σε πολύ καλή συνεννόηση επειδή έχουμε και το παιδί. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχουμε διαζύγιο γιατί δεν είχαμε γάμο και υπάρχει μια συνεννόηση μεταξύ μας. Δεν έχουμε μεζούρα που να μετράει πόσο θα είναι το παιδί με τον έναν και πόσο με τον άλλον. Η βάση του είναι στο σπίτι μαζί μου αλλά από κει και πέρα κάθε εβδομάδα, τουλάχιστον δυο βράδια το παιδί θα κοιμηθεί στον μπαμπά του. Είναι αυτονόητο αυτό. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ζητούμενο είναι να βλέπει και τους δύο γονείς του και να μην είναι μπαλάκι το παιδί.

Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου, μου αρέσουν οι εκπλήξεις» είπε χαρακτηριστικά η Βανέσα Αδαμοπούλου.