Margot Robbie: 10 απίστευτα facts -και όχι μόνο- που δεν ήξερες για τη Barbie της μεγάλης οθόνης!

Ποιά είναι η ηθοποιός, που ντύθηκε στα ροζ και ταξίδεψε στο μαγικό κόσμο της Barbie Land;

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
shutterstock
shutterstock

Γκουγκλάροντας το όνομά της στο διαδίκτυο εμφανίζεται ένα υπέροχο ροζ φόντο και αστεράκια...
Η Margot Robbie, που υποδύεται την γλυκιά Barbie της μεγάλης οθόνης στην ομώνυμη ταινία- που ήδη κάνει θραύση- εκτός από μια κούκλα είναι και μια ταλαντούχα ηθοποιός, που πραγματικά γεννήθηκε για να παίξει αυτόν τον ρόλο! (δες και το μυστικό πίσω από το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της από τον celebrity colorist που το επιμελήθηκε) Ποιά είναι όμως η ηθοποιός, που ντύθηκε στα ροζ και ταξίδεψε στο μαγικό κόσμο της Barbie land; Ξέρεις τα πάντα γι'αυτήν;

Η φρενίτιδα με την Margot Robbie, ως Barbie, έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο από τα γυρίσματα της ταινίας «Barbie», η οποία μόλις πρόσφατα βγήκε και στους κινηματογράφους σημειώνοντας ήδη τρομερή εισπρακτική επιτυχία. Είναι όμως η Margot Robbie απλά μια Barbie; Πολλοί θα πουν ναι, αρκετοί όμως θα διαφωνήσουν και ασφαλώς όχι άδικα αφού η 33χρονη σταρ έχει ήδη διανύσει μια πολύ αξιόλογη πορεία στο χώρο του κινηματογράφου με πολλές συμμετοχές σε ταινίες που λατρέψαμε. (διάβασε και για το αξιοζήλευτο στιλ της)

margot robbie
Shutterstock

10 facts που δεν ήξερες για τη χολιγουντιανή ηθοποιό Margot Robbie που υποδύεται την Barbie

  1. Άνοιξε για πρώτη φορά τα υπέροχα µάτια της το 1990 στην Αυστραλία.
  2. Έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο το 2008 στην Αυστραλιανή σαπουνόπερα «Neighbours» μέσα από μια guest εμφάνιση αρχικά, η οποία στη συνέχεια έγινε ένας ρόλος που της χάρισε δύο υποψηφιότητες για τα Logie Awards.
  3. Όταν μετακόμισε στο Λος Άντζελες συγκατοίκησε με την Αμερικανίδα ηθοποιό Christina Ricci, η οποία μάλιστα τη βοήθησε στην αρχή της καριέρας της.
  4. Όπως κάθε wannabe ηθοποιός στην πόλη των Αγγέλων έτσι και η Margot για να μπορέσει να βιοποριστεί δούλεψε στην αλυσίδα γρήγορου φαγητού «Subway».
  5. Είναι ερασιτέχνης Tattoo Artist. Το 2014 όταν υποδύθηκε την Harley Quinn στην ταινία «Suicide Squad» αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη του tattoo.
  6. Στο παρελθόν υπήρξε το πρόσωπο στις καμπάνιες του Calvin Klein, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ambassador του Οίκου Chanel.
  7. Παίζει Hockey και μάλιστα δηλώνει παθιασμένη με το άθλημα!
  8. Δεν της άρεσε καθόλου ο ρόλος της ως Harley Quinn στην ταινία «Suicide Squad», ενώ δεν είχε τίποτα κοινό με τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.
  9. Παρότι πολλές θα σκότωναν για μια τετ α τετ επαφή με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, Leonardo di Carpio, εκείνη χρειάστηκε να πιει λίγο παραπάνω για να γυρίσει τις επίμαχες ερωτικές σκηνές μαζί του στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».
  10. Είναι παντρεμένη με τον Βρετανό παραγωγό Tom Ackerley με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2013 στα γυρίσματα της ταινίας «Suite Française», όταν εκείνος δούλευε ως βοηθός σκηνοθέτη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2016 σε μια κλειστή τελετή στην Αυστραλία.

margot robbie ryan gosling
H πανέμορφη ηθοποιός μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Barbie», Ryan Gosling -που υποδύεται τον Κen- στην πρεμιέρα που έγινε στο Λονδίνο. Οι αμοιβές των δυο ηθοποιών για την ταινία λέγεται ότι έφθασαν τα 12,5 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα!

Classy & chic!

To στιλ της στο κόκκινο χαλί πραγματικά θυμίζει σταρ του παλιού καλού Χόλιγουντ, ενώ η κάθε της εμφάνιση στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω της με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά κάθε φορά που ποζάρει. Συνήθως επιλέγει εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και διάσημων Οίκων, όπως του Οίκου Chanel, που είναι και πρέσβειρα, ενώ δεν διστάζει να υιοθετήσει ακόμη και ανδρόγυνα looks. Αγαπημένο της χρώμα είναι το μαύρο που τονίζει μοναδικά την επιδερμίδα της αλλά και την καλλίγραμη σιλουέτα της.

margot robbie syle
Shutterstock

Οι κινηματογραφικές μεταμορφώσεις της

Τη γνωρίσαμε μας από το ρόλο της στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», ενώ η δημοτικότητά της εκτοξεύτηκε στα ύψη, ως Harley Quinn, στην ταινία «Suicide Squad» , («Η Ομάδα Αυτοκτονίας»), όπου πραγματικά απογείωσε το συγκεκριμένο ρόλο. Ακόμη έχει συνεργαστεί με τον Will Smith στην ταινία «Focus», υποδύθηκε την Jane στην ταινία «Ο Θρύλος του Tarzan», ενώ το 2017 κέρδισε μια υποψηφιότητα για 'Οσκαρ για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Εγώ, η Τόνια». Hightlight της καριέρας της ήταν η συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Quentin Tarantino στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ» όπου συμπρωταγωνίστησε με τους Brad Pitt και Leonardo di Caprio, ενώ το 2022 συμμετείχε στη χολιγουντιανή παραγωγή «Βαβυλώνα» μαζί με ένα υπέρλαμπρο cast.

margot robbie movies premier
1.Τρεις πανέμορφες και ταλαντούχες πρωταγωνίστριες... Margot Robbie, Nicole Kidman και Charlize Theron ένωσαν τις δυνάμεις τους στην ταινία «Bombshell».
2. Με τον σκηνοθέτη της ταινίας «Κάποτε στο Χόλιγουντ», Quentin Tarantino, και τους γοητευτικούς συμπρωταγωνιστές της στην ταινία: Brad Pitt και Leonardo di Caprio.
3.Η Margot ποζάρει με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Βαβυλώνα», Diego Calva.

Instagram VS Reality!

Η ηθοποιός παρότι έχει αψεγάδιαστες αναλογίες δεν τα πάει και πολύ καλά με τις δίαιτες αλλά και με τη γυμναστική. Αγαπάει όμως πολύ τα σπορ και το κολύμπι. Έτσι, δεν χάνει ευκαιρία να απολαμβάνει βουτιές στην πισίνα ή στη θάλασσα το καλοκαίρι, ενώ πολύ συχνά ταξιδεύει και στη γενέτειρά της, την Αυστραλία, για να επισκεφθεί συγγενείς, φίλους αλλά και τον ζωολογικό κήπο. Όσο για την προσωπική της ζωή με τον σύζυγό της; Τη διαφυλάσσει σαν κόρη οφθαλμού, ενώ το ζευγάρι έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στο Λονδίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

margot robbie
Instagram