Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα "φως"» - Η ανάρτηση της Τατιάνα Μπλάτνικ

Η δημοσίευση που είναι γροθιά στο στομάχι

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, θέλησε και εκείνη με την σειρά της να πει μερικά λόγια για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή το απόγευμα της Δευτέρας 24/07/23, σε ηλικία 80 ετών (δείτε εδώ που και τι ώρα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της).

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, ο οποίος είναι γιος του Τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, στην ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την αείμνηστη, αλλά κα στο πόσο ξεχωριστός άνθρωπος ήταν.

Το αντίο της Τατιάνα Μπλάτνικ

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σε μία δημοσίευση που έκανε το πρωί της Τρίτης 25/07/23, στο προφίλ της στο Instagram, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται εκείνη μαζί με την πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO. Τις φωτογραφίες αυτές, συνόδευε μία μακροσκελής λεζάντα.

Πιο συγκεκριμένα στην λεζάντα έγραφε ότι: «Αγαπημένη μου Μαριάννα,
Σου γράφω, στη μνήμη σου, με μεγάλη θλίψη που έφυγες από κοντά μας. Διάλεξα αυτή την εικόνα που είμαστε μαζί γιατί όπως πάντα υπάρχει φως πάνω σου, γύρω σου και μέσα σου. Για μένα ήσουν και θα είσαι πάντα "Φως"».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Όταν ήρθα να ζήσω στην Ελλάδα με τον σύζυγό μου Νικόλαο πριν από 10 χρόνια, άνοιξες το σπίτι σου, την καρδιά σου και με πήρες υπό την προστασία σου, και πολλές φορές που σε είχα κοντά μου με έκανες να αισθάνομαι, ασφαλής. Και μετά είδα ότι αυτό έκανες για την οικογένειά σου και τα δεκάδες από τα χιλιάδες παιδιά που βοήθησες και έσωσες».

Ακόμα δήλωσε ότι: «Ήσουν ένας ασφαλής χώρος, ένας φάρος φωτός, ελπίδας, της Ελπίδας, και θα συνεχίσεις να είσαι έτσι καθώς η κληρονομιά σου ζει μέσα από τα παιδιά, τα εγγόνια σου, το έργο σου και τον αντίκτυπο που είχες σε τόσα πολλά».

Αναφορικά με αυτό συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Μια εικόνα. Ανθρωπιστής. Μια πιστή φίλη. Και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ξέρουμε ότι αγαπούσες την οικογένειά σου. Αγαπιέσαι, χθες, σήμερα & αύριο και θα είσαι πάντα μαζί μας».

Κλείνοντας η Τατιάνα Μπλάτνικ έγραψε ότι: «Καλό ταξίδι Μαριάννα.Σε ευχαριστώ που έκανες τον κόσμο καλύτερο».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της :