«Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα σχόλια κάτω από τη νέα φωτογραφία της με μαγιό

«Κόψε τις μα@λ@κιες, δεν είμαστε χαζοί»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/@evridiki_valavani
Instagram/@evridiki_valavani

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχεται σχόλια για τα κιλά της, για τις διαφορές που υπάρχουν ανά διαστήματα στο σώμα της αλλά πάντα φροντίζει μέσα από τις «επιθέσεις» που δέχεται να περνάει και το δικό της θετικό μήνυμα. Είχα πάρει κιλά και είχα βγει στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί με είχε πειράξει επειδή αναφέρονταν σε ένα λεπτό θέμα όπως η εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ έτρωγα, δεν ήμουν έγκυος. Δεν με ενοχλεί, με αγαπώ και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα κιλά. Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, είμαι juicy, έχω αθλητικό σώμα», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Για ακόμα μια φορά, λοιπόν, μια νέα της φωτογραφία με μαγιό έγινε θέμα συζήτησης από τους followers της.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η νέα φωτογραφία, λοιπόν, που «εξόργισε» τους διαδικτυακούς της «φίλους» την έδειχνε να ποζάρει με μικροσκοπικό μαγιό σε σοκάκι της Τήνου κι αμέσως ξεκίνησαν - πέρα από τα θετικά και καλοπροαίρετα σχόλια - τα σχόλια του τύπου Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;», με την Ευρυδίκη αυτή την φορά να μη μένει άπραγη.

Η απάντησή της

«Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα», απάντησε αρχικά η επιχειρηματίας ενώ μετά συνέχισαν να γράφουν «Κόψε τις μα@λ@κιες, δεν είμαστε χαζοί. Χωρίς φίλτρα ήταν στο Survivor τι δεν καταλαβαίνεις;», με εκείνη να απαντά «Τις έχω κόψει εδώ και χρόνια σε αντίθεση με εσάς κυρία Μαρία μου».

«Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;» - Η απάντηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στα σχόλια κάτω από τη νέα φωτογραφία της με μαγιό