Πτώση Canadair: «Οι γενναίοι πιλότοι μας που...» - Το ''αντίο'' της Ρούλας Κορομηλά

Η ανάρτηση της είναι γροθιά στο στομάχι

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να πάρει θέση και να σχολιάσει όλα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Οι αναρτήσεις που έκανε για τα δύο φλέγοντα θέματα είναι γροθιά στο στομάχι.

Οι αναρτήσεις της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά, την Τετάρτη 26/07/23, έκανε δύο διαφορετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να εκφράσει την άποψη της, αλλά και την θλίψη της σχετικά με τις φωτιές που μαστίζουν την χώρα μας, αλλά και για την πτώση του Canadair στην Κάρυστο που κόστισε την ζωή στους δύο άτυχους χειριστές του (δείτε εδώ τα τελευταία λόγια των πιλότων).

Πιο συγκεκριμένα η πρώτη ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια, ήταν αναφορικά με της γυναίκες του πυροσβετικού σώματος, που δίνουν και εκείνες την δική τους μάχη με τα πύρινα μέτωπα που δεν μπορούν να τεθούν υπο έλεγχο. Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία μιας γυναίκας πυροσβέστη, η οποία μόλις έχει τελειώσει την κατάσβεση ενός μετώπου. Η φωτογραφία είχε την εξής λεζάντα: «Γενναίες γυναικες, πυροσβέστες, μπαίνουν κ αυτες με τολμη στην πρώτη γραμμή μέσα στα πύρινα μέτωπα και παλεύουν για να « δαμάσουν» τις φλόγες …????????????????????».

Το απόγευμα της ίδιας μέρας όταν γνωστοποιήθηκε ο θάνατος των δύο χειριστών του μοιραίου Canadair που έπεσε στην Κάρυστο, η Ρούλα Κορομηλά, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση στο story της στο Instagram. H παρουσιάστρια, ανέβασε φωτογραφίες των δύο πιλότων, και έγραψε την παρακατώ λεζάντα: «Οι γενναίοι πιλότοι μας που έχασαν τη ζωή τους, προσπαθώντας να σβήσουν φωτιές και να σώσουν περιουσίες και συνανθρώπους μας. Θλίψη. Συλλυπητήρια στους γονείς τους».

Δείτε τις αναρτήσεις της εδώ:

πιλότοι

Τα τελευταία λόγια των πιλότων

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από τις τραγικές εξελίξεις στην Κάρυστο. Ένα canadair με δυο πιλότους, ο ένας 27 κι ο άλλος 36 ετών, έπεσε και τα παιδιά είναι νεκρά. Το βίντεο αναπαράγεται παντού στο διαδίκτυο και στις εκπομπές κι ανατριχιάζει.

Μιλώντας στο Open, το πρωί της Τετάρτης 26/7, μια μέρα μετά, η Ελευθερία Σπυράκη, αποκάλυψε πως πυροσβέστης είχε έρθει σε επαφή μαζί τους λίγα λεπτά πριν την πτώση. Ποια ήταν τα τελευταία τους λόγια;

«Είχαμε επικοινωνία μαζί τους, δεν μας ανέφεραν κανένα πρόβλημα στο αεροσκάφος. Μας είπαν "είμαστε έτοιμοι να επιχειρήσουμε. Πάμε για τελευταίο εφοδιασμό και φεύγουμε". Λίγα λεπτά αφού μιλήσαμε μάθαμε από τον ασύρματο ότι το αεροσκάφος έπεσε. Δεν μπορώ να πιστέψω πως πριν από λίγα λεπτά μιλούσα μαζί τους και έπειτα από 10 λεπτά ακριβώς έμαθα ότι το αεροσκάφος έπεσε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πυροσβέστης.