Καλοκαίρι Yes: «Με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα» - Ο απρόσμενος χαιρετισμός Ιωαννίδου με Τριαντάφυλλο

Έμειναν «παγωτό» όλοι στο πλατό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Καλοκαίρι Yes: «Με ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα» - Ο απρόσμενος χαιρετισμός Ιωαννίδου με Τριαντάφυλλο

Το πρωί της Τετάρτης 26/7 βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Καλοκαίρι yes η Μαρία Ιωαννίδου η οποία μίλησε για όλους και για όλα! Από την είσοδό της στο πλατό και μέχρι την αποχώρησή της κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η χορεύτρια, αφού είπε στη Μαριάντα Πιερίδη να της φιλήσει το χέρι, προχώρησε παρακάτω για να την υποδεχθεί ο Τριαντάφυλλος! «Εγώ δεν ξέρω πώς να σας χαιρετήσω;» ρώτησε ο Τριαντάφυλλος και έλαβε την αποστομωτική απάντηση από την Μαρία Ιωαννίδου: «Με ένα παθιασμένο φιλί το στόμα». «Αλήθεια λες; Έλα» συνέχισε ο τραγουδιστής, με την Μαριάντα να κρατά το καπέλο και καλά για να κρύψει το φιλί.

Η συνέντευξη της Μαρίας Ιωαννίδου στο Καλοκαίρι Yes

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Από αποτυχία σε αποτυχία! Τι έχει κάνει; Ποια είναι η επιτυχία της;»

Κατά την διάρκεια της συνέντευξή της ο Νίκος Κοκλώνης της έκανε έκπληξη με μια πολύ όμορφη τηλεοπτική πρόταση, η οποία μάλιστα την συγκίνησε αρκετά.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε στη Μαριάντα Πιερίδη και την παρέα της ότι την κάλεσαν από το J2US για να εμφανιστεί στο σόου, ωστόσο την επόμενη μέρα δεν την ξαναπήρε κανείς τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, επεσήμανε ότι εκείνοι και η γενιά της ήταν η πρωτοπόροι των μιούσικαλ και εκείνοι άνοιξαν τον δρόμο για όλα αυτά τα σόου που κάνει με επιτυχία ο Νίκος Κοκλώνης.

«Ζητώ συγγνώμη, όποιος σας πήρε και δεν ξαναπήρε πίσω είναι δικό μου το λάθος. Στο επόμενο J2US σας θέλω δίπλα μου, θέλω μαζί να κάνουμε αυτό το σόου και σας το λέω δημόσια», είπε ο Νίκος κι εκείνη συγκινήθηκε: «Σ’ αγαπώ κι όλο αυτό που κάνεις το κάνεις πολύ καλά. Είναι παράπονα μιας ώριμης κυρίας αυτά».

«Εγώ σας καμαρώνω και όπως τα είπατε είναι. Εσείς ανοίξατε τον δρόμο για να είμαστε εμείς στην τηλεόραση και να κάνουμε τα τηλεοπτικά πάρτι», της είπε ο Νίκος Κοκλώνης και της ζήτησε να του μάθει τα ακροβατικά που κάνει. «Σας περιμένω στο επόμενο Just», κατέληξε ο παρουσιαστής.