Θύμα κλοπής ο Στέφανος Βούρος

«Κάτι καλά παλικάρια λιμπίστηκαν το αμαξάκι μου»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Stefanos V.
Πηγή Instagram/ Stefanos V.

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Βούρου, ο Στέφανος Βούρος, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα κλοπής, και παρακαλούσε τους διαδικτυακούς του φίλους να τον βοήθησουν (δείτε εδώ τι αποκάλυψε ο Γιάννης Βούρος για την προσωπική του ζωή).

Τι έγινε ακριβώς με τον Στέφανο Βούρο

Ο Στέφανος Βούρος το μεσημέρι της Τετάρτης 26/07/23, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου και ανακοίνωσε ότι κάποιοι του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Ωστόσο, ο ίδιος δημοσίευσε μία φωτογραφία του αμαξιού του, και την συνόδευσε από της εξής λεζάντα: «Μαναράκια όμορφα, ήρθε η στιγμή να δείξετε πόσο με αγαπάτε. Κάτι καλά παλικάρια λιμπίστηκαν το αμαξάκι μου, ένα Toyota CHR με πινακίδες ΙΥΟ1740, χρώματος γκρι ανθρακί (όπως της φώτο), και είπαν να το πάρουνε για μια βόλτα να τεστάρουν τα τακάκια. Τέλος πάντων, επειδή τα τακάκια είναι άψογα και δεν νομίζω να το επιστρέψουν, αν το δείτε πουθενά ή αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή σας, στείλτε κάνα DM. Κάντε και κάνα share αν δεν βαριέστε, you never know. Thanx».

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:

Ο Στέφανος Βούρος, γιος του Γιάννη Βούρου, γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα τόσο στα άνω, όσο και στα κάτω άκρα.

Αυτό, ωστόσο, δε στάθηκε ποτέ εμπόδιο στο να κάνει όλα όσα αγαπά και ονειρεύεται, ζώντας μια απολύτως φυσιολογική ζωή, αποφεύγοντας ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσει το ποσοστό αναπηρίας του που θα τον βοηθούσε σημαντικά ώστε να του ανοιχτούν κάποιες πόρτες!

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό People ο Γιάννης Βούρος είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, για τον Στέφανο: «Ο Στέφανος συνεργάζεται με δύο διαφημιστικές εταιρείες. Σπούδασε εδώ, έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο, πάλεψε με το βιογραφικό του πόρτα – πόρτα. Είχε το περιθώριο να εργαστεί στο γραφείο μου όσο ήμουν βουλευτής, αλλά και με το 67% ποσοστό της αναπηρίας του (έχει γεννηθεί με δυσμορφία στα δάχτυλα των άνω και κάτω άκρων) θα μπορούσε να είναι βολεμένος στο δημόσιο. Ή να είχε αυτοκίνητο με πινακίδες χωρίς δασμούς. Αλλά δεν είμαστε αυτής της νοοτροπίας. Κουβαλάμε τη σημαία της αξιοπρέπειας και του μάχιμου στη ζωή».

Ο Στέφανος Βούρος σπούδασε στην Ελλάδα, έκανε μεταπτυχιακό στο Εδιμβούργο και έδωσε αγώνα για να ανελιχθεί επαγγελματικά, πηγαίνοντας το βιογραφικό του από εδώ και από εκεί. Σήμερα, συνεργάζεται ως κειμενογράφος με δύο διαφημιστικές εταιρείες ενώ ταυτόχρονα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok περνάει πολύ δυνατά μηνύματα, με τα video του να γίνονται viral στο δευτερόλεπτο!

«Σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να γίνει στόχος λύπησης. Είναι αυτό που λέμε, ότι όπως συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου, έτσι θα σου συμπεριφέρονται και οι άλλοι. Από τη στιγμή που αισθάνομαι ως ίσος προς ίσο, ο άλλος το εκλαμβάνει και μου φέρεται αντίστοιχα. Πάντα είχα φίλους και πάντα με τις κοπέλες τα πήγαινα ιδιαίτερα καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο!» έχει δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή του

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος έχει δημιουργήσει και τον Σ.Κ.Ε.Π (Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους), έναν σύνδεσμο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που στόχο έχει την εξοικείωση με την εικόνα της αναπηρίας, μέσω της ευαισθητοποίησης και συνειδητοποίησης των μαθητών γενικής εκπαίδευσης, την αλλαγή νοοτροπίας του γενικού πληθυσμού, ταυτόχρονα με τη δημιουργία αντανακλαστικών και αντιλήψεων κοινωνικής ευθύνης, αλλά και τη κοινωνικοποίηση των νέων με αναπηρίες.

Τον Δεκέμβριο του 2015, ο Γιάννης Βούρος σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, είχε μιλήσει για το γιο του, Στέφανο που γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα.

«Όταν φέραμε στον κόσμο τον Στέφανο, μία εφημερίδα έγραφε ότι «Ο Γιάννης Βούρος έφερε στον κόσμο ένα τερατόμορφο πλάσμα». Πήρα λοιπόν τον Στέφανο και τον πήγα στα γραφεία της συγκεκριμένης εφημερίδας. Ο Στέφανος ήταν ένα κουκλί, ένας ξανθός άγγελος. Τον πήρα από το χέρι λοιπόν, βρήκα αυτούς που έγραψαν το δημοσίευμα και τους είπα «Αυτό είναι το τερατόμορφο πλάσμα που λέγατε» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.