«Με σκοτώνει ότι...» - Ο Γιάννης Βούρος αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή

«Θυμάμαι με μία γλυκόπικρη γεύση...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με σκοτώνει ότι...» - Ο Γιάννης Βούρος αποκαλύπτει για την προσωπική του ζωή

Ο Γιάννης Βούρος μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό, που με την παρουσία του στο Night Out πρόσφατα μας έκανε να ξεκαρδιστούμε, και αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και την προσωπική του ζωή.

Η σχέση του ηθοποιού με τον πατέρα του ήταν ιδιαίτερη και παρόλο που δεν είχαν το δέσιμο που κάθε γονιός θέλει να έχει με το παιδί του, του λείπει πολύ τώρα που τον έχει χάσει. Αναφορά έκανε, επίσης, και για την περίοδο που ήταν βουλευτής, ενώ αποκάλυψε και το κρυφό του όνειρο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βούρου

«Έμεινα 28 χρονιά στο πατρικό μου, στα μάτια του παιδιού ήταν ένα θεόρατο σπίτι. Έχασα πριν μερικά χρονιά τον πάτερα μου, θυμάμαι τις συζητήσεις, είχαμε μία σχέση αντρική με καθόλου συναισθηματισμούς και αγκαλιές», επισήμανε αρχικά ο ίδιος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Με σκοτώνει ότι τα παίρνω όλα πάνω μου, με τρώει το σαράκι στο τέλος της ημέρας ότι δεν πρόλαβα. Θυμάμαι με μία γλυκόπικρη γεύση την εποχή που ήμουν βουλευτής», ενώ έκανε δηλώσεις και για την σειρά Ταύρος με Τοξότη:

«Θα ξαναέκανα τη σειρά ‘Ταύρος με τοξότη’, είχα συζητήσει με το κανάλι να το κάνουμε 20 χρονιά μετά. Την ερωτική σκηνή τη γυρίζεις με μία τρομερή αμηχανία».

Όσο για το όνειρό του: «Το όνειρό μου ήταν να γίνω πολεμικός ανταποκριτής».

«Η Μαρία Λουίζα με ρώτησε αν μπορεί να έχει το επίθετό μου, δέχτηκα αρκεί να το τιμήσει..»

Ο Γιάννης Βούρος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού, το πρωί της Δευτέρας 7/3 σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη του Μαρία Λουίζα, η οποία πρόσφατα έχασε την αγαπημένη της γιαγιά, αλλά και την απόφασή του να παντρευτεί δεύτερη φορά τη γυναίκα του. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο του ως δήμαρχος αλλά και ως ηθοποιός αποκαλύπτοντας ότι από την υποκριτική έβγαλε μεν χρήματα αλλά τα επέστρεψε σε αυτό.

«Ήταν μια συνειδητή επιλογή. Αυτό που παίζει ρόλο δεν είναι το αποτύπωμα που αφήνει ένα χέρι, ένα χάδι στον ώμο σου αλλά το αποτύπωμα ότι είναι ο άλλος στην ψυχή σου», είπε χαρακτηριστικά για τον γάμο του ο Γιάννης Βούρος και πρόσθεσε:

«Η Μαρία Λουίζα μπορεί να μην είχε το χρόνο που είχα με τα άλλα δυο παιδιά μου, αλλά με πέντε κουβέντες έχει καταλάβει. Όταν έγιναν εκείνα τα γεγονότα πριν κάποια χρόνια με το θέμα της πατρότητας με ρώτησε αν θα μπορεί να εξακολουθεί να έχει το επίθετό μου πέρα από το αν θα μπορεί να με λέει πατέρα που τα είχαμε βρει έτσι κι αλλιώς. Της είπα ναι αρκεί να το τιμήσει. Από τότε δεν έχουμε ξαναπεί κάτι για εκείνο το κομμάτι».