«Σταθερά ο μοναδικός Έλληνας που είναι στον κόσμο του» - Σάλος γύρω από το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την ανάρτησή του

Ο κόσμος καίγεται κυριολεκτικά και εκείνος κοιτάει τις τιμές της βενζίνης

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, κι αυτό γιατί είναι τρελά ερωτευμένος με την νέα του σύντροφο, Πάουλα Μπαντόσα, και οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα γήπεδα, αφού ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους πηγαίνοντας από τη Μήλο στην Ύδρα (δείτε εδώ τα φιλιά και τα τρυφερά τετ α τετ τους στα σοκάκια) και από εκεί στο Μονακό, όπου βρίσκεται το σπίτι του διάσημου τενίστα (δείτε το εδώ).

Όσο βρέθηκε στην Ελλάδα, όμως, ο ίδιος παρατήρησε πως η βενζίνη είναι πολύ πιο ακριβή απ' ότι συνήθως και θέλησε να δείξει τον εκνευρισμό του γι' αυτό μέσα από ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό.

Το tweet του Στέφανου Τσιτσιπά για την βενζίνη στην Ελλάδα που προκάλεσε οργή

«Θυμάστε όταν ήμασταν ενθουσιασμένοι με το να πάρουμε ένα νέο αυτοκίνητο; Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι όταν το λαμπάκι του καυσίμου δεν ανάβει αμέσως μετά τον ανεφοδιασμό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Το γεγονός, ωστόσο, πως η Ελλάδα πλήττεται αυτή τη στιγμή εξαιτίας των πολλαπλών πύρινων μετώπων που έχουν ανοίξει σε διάφορες πόλεις, χωριά και νησιά, έκανε τον κόσμο να εξαγριωθεί, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως δεν βλέπει συμβαίνει γύρω του και, όπως αναφέρουν, είναι στον κόσμο του.

Πρόσφατα έγινε χαμός γύρω από το όνομά του και για τον τσακωμό με τη μητέρα του

Το Σάββατο 20/5 κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Ρώμης όταν η μητέρα του άρχισε να του κάνει παρατηρήσεις στα ρώσικα, ο ίδιος άρχισε να φωνάζει μπροστά σε όλους και της ζήτησε να φύγει αμέσως από το box.

«Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@λ@κισμένη είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», της έλεγε.

Εκείνη, αντιλαμβανόμενη τον εκνευρισμό του γιου της, έκανε την επιθυμία του πράξη και αποχώρησε πράγματι από το box και μεταφέρθηκε στις εξέδρες.