Αδημοσίευτες φωτογραφίες του Τσιτσιπά & της Μπαντόσα - Τρυφερά φιλιά στη θάλασσα και σε σοκάκια της Ελλάδας

Έκαναν κοινό προφίλ στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
tsitsidosa - instagram
tsitsidosa - instagram

O Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ζουν ένα φλογερό έρωτα με τον τενίστα να κάνει κινήσεις και δηλώσεις για την καλή του, που ομολογουμένως δεν είχαμε δει από τον ίδιο στο παρελθόν (δείτε εδώ την πρώτη full in love φωτογραφία τους).

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει έναν κοινό λογαριασμό στο Instagram με το όνομα ''tsitsidosa'' στο οποίο βλέπουμε να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους, οι οποίες αποτυπώνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι!

Το εν λόγω προφίλ άνοιξε στις 9 Ιουνίου με μία φωτογραφία τους από το Ντουμπάι καθώς φτάνοντας στο σήμερα έχουν ανέβει στο λογαριασμό ακόμα 9 φωτογραφίες τους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Το κοινό προφίλ του Στέφανου Τσιτσιπά και της Πάουλα Μπαντόσα στο instagram

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά για τη νέα του σύντροφο

«Δεν νομίζω πως αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή φιλία, θα ήταν κάτι ασυνήθιστο. Ναι, είμαστε ζευγάρι. Όχι μόνο ζευγάρι, είμαστε αδελφές ψυχές. Έτσι πρέπει καταρχάς να οριστούμε. Περισσότερο σαν αδερφές ψυχές, παρά οποιαδήποτε άλλη σχέση ή τρυφερό πράγμα. Φυσικά και υπάρχει πολύ από αυτό, αλλά είναι σπάνιο να βρίσκεις την αδελφή ψυχή σου. Αν ρωτήσετε την εκείνη, θα σας πει το ίδιο πράγμα.

Μπορεί να ακουστώ cringe τώρα που θα πω αυτό, όμως δεν πίστευα στην πνευματική σύνδεση, στις αδελφές ψυχές. Τώρα ξέρω ότι υπάρχει. Είναι περίεργο, γιατί όταν ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, δεν ψάχνεις για τίποτα, πιστεύεις ότι θα βρεις κάτι και μερικές φορές είναι μπροστά σου. Αυτό ακριβώς συνέβη», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.