Έκανε θραύση ως ο "Βασίλης" του περίφημου τσιπουράδικου στο 50-50: Αλλαγμένος με μακριά μούσια και γυαλιά σήμερα ο Θωμόπουλος

Αποκλειστική φωτογραφία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έκανε θραύση ως ο

Μία από τις σειρές που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση είναι το 50-50 με τους τρεις φίλους που ο καθένας είχε τι δική του οικογένεια, με τα δικά της προβλήματα, τα οποία βρίσκονταν για να λύσουν στο αγαπημένο τους τσιπουράδικο, το οποίο άνηκε στον "Βασίλη".

Ο Βασίλης τότε, λοιπόν, εμφανιζόταν για λίγο κάθε φορά που εκείνοι τον επισκέπτονταν και πετούσε τις αξέχαστες ατάκες τους, συμβουλεύοντάς τους πολλές φορές. Έχουν περάσει 12 χρόνια, όμως, από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του κωμικού σίριαλ, επομένως όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν αλλάξει πολύ έκτοτε.

Πως είναι σήμερα ο Βασίλης από το τσιπουράδικο του 50-50

Έτσι και ο Βασίλης Θωμόπουλος που υποδυόταν τον ιδιοκτήτη του περίφημου τσιπουράδικου (δείτε εδώ τις δηλώσεις του για τον Πέτρο Φιλιππίδη). Έχει τα ίδια λευκά μαλλιά, τα οποία είναι πιο κοντά πλέον, έχει αφήσει πιο μακριά τα μούσια του, ενώ φοράει και γυαλιά πια. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τον εντόπισε σε έξοδό του στο Ηρώδειο.

Διαβάστε επίσης: Mega: Δείτε πως είναι ο "Αχιλλέας" 15 χρόνια μετά το 50-50!

Βασίλης Θωμόπουλος 50-50

Πως είναι σήμερα η "κόρη" του Σάκη Μπουλά από τη σειρά

Τη Δήμητρα Στογιάννη την γνωρίσαμε ως τηλεοπτική κόρη του Σάκη Μπουλά στην πετυχημένη σειρά του Mega «50-50». Η αγαπημένη ηθοποιός παρότι είναι νέα, έχει ήδη στο βιογραφικό της σημαντικές συνεργασίες τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες έχει παίξει: 7 θανάσιμες πεθερές: Μια πεθερά στη Χούντα, Έλα στη θέση μου, Αν μ' αγαπάς, Η γενιά των 592€, Κύριος και Κυρία Πελς, Πάλι από την αρχή, Πήρα κόκκινα γυαλιά, Πενήντα πενήντα, Το σόι σου.

Δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Δήμητρα Στογιάννη!