Κάνουν λόγο για 12.000 ευρώ την εβδομάδα και τρίμηνο συμβόλαιο - Η ξανθιά καλλονή που αρνείται να μπει στο Survivor All Star 2

Τέλος στις φήμες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κάνουν λόγο για 12.000 ευρώ την εβδομάδα και τρίμηνο συμβόλαιο - Η ξανθιά καλλονή που αρνείται να μπει στο Survivor All Star 2

Ακόμη δεν πρόλαβε να τελειώσει το πρώτο Survivor All Star στο κανάλι του ΣΚΑΙ και ήδη ακούγεται πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει τον δεύτερο κύκλο αυτού είτε να προχωρήσει σε καινούριο κύκλο με νέα πρόσωπα, διάσημους και μη (δείτε εδώ τι συνέβη στο πάρτι των Survivors λίγες ημέρες πριν).

Μάλιστα, ακούγεται επίσης πολύ έντονα πως ένα από τα πρόσωπα από τα οποία έχουν δεχθεί πρόταση γι' αυτό είναι η πρώην του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τις 5 ανατριχιαστικές της αναρτήσεις από την φωτιά στη Ρόδο που αντίκρισε), η οποία τον είχε στηρίξει πολύ όσο βρισκόταν στο παιχνίδι και τις δύο φορές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τούρκος παραγωγός της έχει κάνει την προσφορά των 12.000 ευρώ την εβδομάδα, με εγγυημένο συμβόλαιο τριών μηνών, γεγονός που σημαίνει πως εάν αποχωρήσει την πρώτη εβδομάδα θα πάρει περίπου 150.000 ευρώ, ωστόσο η ίδια απάντησε αναλυτικά για όλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας τέλος στις φήμες.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για το Survivor All Star

Εξήγησε, λοιπόν, πως στο παρελθόν της είχαν γίνει διάφορες προτάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όμως δεν είχε δεχθεί. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, επισημαίνει πως δεν της έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση και πως τα δημοσιεύματα αυτά είναι όλα ψευδή.

Τόνισε, επίσης, πως βρίσκεται σε μία άλλη φάση στη ζωή της και σε αυτή δεν υπάρχει χώρος για άλλα ριάλιτι, ωστόσο χαίρεται που ο κόσμος ενδιαφέρεται για εκείνη και θα ήθελε να την δει να δοκιμάζεται σε κάτι τέτοιο.

Παναγιώταρου Survivor All Star 2

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το πρώτο γυναικείο όνομα στην λίστα του Ατζούν

Πριν από λίγες ημέρες, μέσα από το Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά 5 άτομα που έχουν ήδη απορρίψει την πρόταση του Ατζούν για το Survivor All Star 2 (δείτε εδώ ποια είναι αυτά). Σήμερα, λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε ποιο είναι το πρώτο γυναικείο όνομα στη λίστα του Ατζούν. Μια κοπέλα που έχει περάσει ξανά από τον Άγιο Δομίνικο και τις αγωνιστικές πίστες αυτού, αλλά ο Τούρκος παραγωγός πιστεύει πως έχει να δώσει πολλά ακόμα!

Ναι, ξέρω, το πρώτο που σας έρχεται στο μυαλό είναι το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα και δικαίως! Μετά τα όσα έγιναν κατά την συμμετοχή της στο survivor αυτής της σεζόν, είναι λογικό ο Ατζούν να την θέλει ξανά πίσω, και θα την διεκδικήσει. Όπως μαθαίνουμε και η ίδια πιστεύει πως ο κύκλος αυτός δεν έχει κλείσει οριστικά. Ωστόσο, εμείς δεν αναφερόμαστε σε αυτή...

Είναι ωραία, είναι γνωστή και τον τελευταίο καιρό μάλιστα, μην πούμε χρόνο, το όνομά της ακούγεται και γράφεται αρκετά λόγω της σχέσης που διατηρεί με άτομο του χώρου και πρώην παίκτη, επίσης, του Survivor. Δεν σας πάει κάπου το μυαλό;

Ο λόγος φυσικά για την Δήμητρα Βαμβακούση που τους τελευταίους μήνες μονοπωλεί το ενδιαφέρον, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έναν άνθρωπο που επίσης θέλει ο Ατζούν. Την Δήμητρα Βαμβακούση την γνωρίσαμε πολύ καλά μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor την τηλεοπτική σεζόν 2019, με την ίδια να καταφέρνει να δείχνει τις ικανότητές της στο εκατό τοις εκατό, μιας και έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό της Αθήνας μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα και κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Πρόταση ακόμα δεν έχει γίνει, αλλά θα δρομολογηθεί σιγά σιγά...

Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε, όταν έρθει η ώρα.