Survivor All Star 2 - αποκλειστικό: Οι πέντε παίκτες που δεν πρόκειται να πάνε!

Μεγάλα ονόματα που σίγουρα δεν θα δούμε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star 2 - αποκλειστικό: Οι πέντε παίκτες που δεν πρόκειται να πάνε!

Ο πρώτος κύκλος του Survivor All Star στέφθηκε με αρκετά μεγάλη επιτυχία στον ΣΚΑΙ γιατί παρά τα μέτρια νούμερα που σημείωνε καθημερινά ο ντόρος που έκανε ήταν μεγάλος και η παραγωγή του Ατζούν, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας, επεξεργάζεται τον δεύτερο κύκλο αυτού. Έναν κύκλο που σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί αυτή την φορά ο Τούρκος παραγωγός θέλει να είναι πολύ προσεκτικός με τις επιλογές του, επιλογές που σίγουρα θα του φέρουν νούμερα τηλεθέασης αλλά θα τον κρατήσουν και μακριά από... βάσανα και «τιμωρίες».

Στον δεύτερο κύκλο, λοιπόν, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες δεν αποκλείεται να δούμε, πέρα από παίκτες που απουσίαζαν από το Survivor All Star 1 και παίκτες που βρέθηκαν σε αυτό κι απλά θέλουν να ξανά πάνε στον Άγιο Δομίνικο!

Survivor All Star - Vol. 2

Κάποια από τα πρόσωπα που σίγουρα είναι ανοιχτά στο ενδεχόμενο να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο είναι ο Άρης Σοϊλέδης, που δεν τον είδαμε σε αυτόν τον κύκλο αλλά και η Κατερίνα Δαλάκα που παρά τα όσα συνέβησαν δεν έχει κλείσει εντελώς αυτή την πόρτα πίσω της. Γενικά συμμετοχή θα υπάρχει, τα λεφτά φέτος ήταν καλά, του χρόνου ίσως είναι καλύτερα, οπότε why not;

Ωστόσο, υπάρχουν πέντε συγκεκριμένα πρόσωπα που δεν θα έλεγαν το «ναι», ξανά...

Νίκος Μπάρτζης

Ο Νίκος φέτος συμμετείχε για δεύτερη χρονιά και από την αρχή έως το τέλος έδειχνε ότι θέλει να πάει σπίτι του τρέχοντας. Έφτασε στους 2 φιναλίστ, το ποσό που κατέκτησε είναι μεγάλο (δείτε εδώ πόσα πήρε φέτος) αλλά η εμπειρία ήταν αρκετή. Δεν θα το ξανά έκανε, ότι πρόταση και να του έρθει από την παραγωγή το «όχι» του είναι δεδομένο. Εμείς βέβαια θα πούμε ποτέ μη λες ποτέ...

Τζέιμς Καφετζής

Τα όσα έχουν γίνει μεταξύ αυτού και της παραγωγής είναι γνωστά οπότε...

Εύη Σαλταφερίδου

Κάτια Ταραμπάνκο

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε το μοντέλο αποκάλυψε τους λόγους που δεν πήγε στο Survivor all Star 1 κι άφησε να εννοηθεί πως δεν θα πήγαινε ξανά στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε).

Ηλίας Γκότσης

Έφυγε δυσαρεστημένος, απογοητευμένος, δεν πήγε καν σε ημιτελικό, τελικό οπότε....