Του τραγουδούσε, τον γαργαλούσε και ο νουνίτο ξεκαρδιζόταν - Οι τρυφερές στιγμές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους

"Έλιωσε" το Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Του τραγουδούσε, τον γαργαλούσε και ο νουνίτο ξεκαρδιζόταν - Οι τρυφερές στιγμές της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους

Η Ιωάννα Τούνη αφού επέστρεψε από τις διακοπές της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το νουνίτο στα Καμμένα Βούρλα όπου βρίσκεται η οικογένεια του συντρόφου της (δείτε εδώ πώς τους υποδέχθηκαν η γιαγιά και η προγιαγιά του), πήρε την βαλίτσα της και έφυγε με τον γιο της στη Θεσσαλονίκη για να τακτοποιήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με τις εταιρείες της (δείτε εδώ τη σφιχτή τους αγκαλιά πριν φύγουν).

Σήμερα (26/7) όμως, επέστρεψε στην Αθήνα και αμέσως βρέθηκε στην αγκαλιά του καλού της, όπως και ο μπέμπης τους. Η ίδια μοιράστηκε, μάλιστα, μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους ακόλουθούς της να ενθουσιάζονται με τη φωνούλα του μωρού της την ώρα που εκείνη έπαιζε μαζί του.

Η επιστροφή της Ιωάννας Τούνη στην Αθήνα και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τα παιχνίδια με το νουνίτο

Ιωάννα Τούνη Δημήτρης Αλεξάνδρου
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Το παιδικό παιχνίδι που βρήκε στο σπίτι της μαμάς της και παίζει ο μπέμπης της

Μια πολύ συγκινητική και ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Ιωάννα Τούνη την Πέμπτη 20/7 με ένα instagram story μέσα από το γυμναστήριο, που επισκέπτεται πολύ συχνά όσο η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα με τον Δημήτρη και το μωρό.

Ποζάροντας λοιπόν στον καθρέφτη του γυμναστηρίου με τον μικρό της και αθλητικά ρούχα τράβηξε ένα βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Νουνίτο να παίζει με κάτι παιδικά κλειδιά σε στυλ κουδουνίστρας (δείτε εδώ τον Αλεξάνδρου να χορεύει ημίγυμνος με το μωρό).

Στη συνέχεια, λοιπόν η Ιωάννα τόνισε με χαμόγελο και συγκίνηση στο πρόσωπο της, πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν δικό της και βρέθηκε στο σπίτι της μητέρας της με τη θεία της Τούνη να το κρατάει για τον Νουνίτο.

«Αυτά τα κλειδάκια που παίζει ο Νουνίτο μου ήταν δικά μου από όταν ήμουν μωρό! Τα βρήκε η θεία μου στο σπίτι της μαμάς μου και μου τα έφερε για το νουνίτο μου. Εγώ πάντως συγκινούμαι λίγο», είπε η Ιωάννα Τούνη.