«Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε» - "Λιώνει" η Υβόννη Μπόσνιακ για τον Αντώνη Ρέμο: Η αφιέρωση για την επέτειό τους

Πόσα χρόνια είναι μαζί;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε» -

Ο Αντώνης Ρέμος, μπορεί να παντρεύτηκε την Υβόννη Μπόσνιακ το 2018, ωστόσο η σχέση τους μετράει πολλά παραπάνω χρόνια, και συγκεκριμένα 13, όπως αποκάλυψε το μελαχρινό μοντέλο μέσα από την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη 26/7.

Οι δυο τους, λοιπόν, έχουν επέτειο και η σύντροφος του τραγουδιστή θέλησε να ευχηθεί για τα χρόνια τους πολλά δημόσια, ανεβάζοντας στο προφίλ της μια παλιά τους φωτογραφία από κάποιο καλοκαίρι που ήταν ηλιοκαμένοι και πανευτυχείς (δείτε εδώ το φιλί τους στα σοκάκια της Μυκόνου μπροστά στους παπαράτσι).

Η ανάρτηση της Υβόννης Μπόσνιακ για την επέτειό της με τον Αντώνη Ρέμο

«Ερωτά μου ανεπανάληπτε κι απίθανε … 13 χρόνια … σε ευχαριστώ !», έγραψε, μάλιστα, στη λεζάντα και πλήθος κόσμου έσπευσε να τους ευχηθεί με τη σειρά του, θαυμάζοντας την σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Υβόννη Μπόσνιακ: Όλοι την κοιτούσαν από τη μέση και πάνω - Η πιο sexy εκδοχή για το κλασσικό λευκό πουκάμισο

Υβόννη Μπόσνιακ Ρέμος επέτειος
Instagram / Υβόννη Μπόσνιακ

Τα τρυφερά λόγια για την κόρη τους

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στην εκπομπή του Δημήτρη Σταρόβα στο Youtube με τον γνωστό και αγαπημένο τραγουδιστή να κάνει μια πρωτοφανή εξομολόγηση για τον ερχομό της κόρης του στη ζωή.

Το απόσπασμα προβλήθηκε την Τρίτη 27/6 στην εκπομπή Breakfast at star όσο λοιπόν ο Ρέμος αναφερόταν στην μοναχοκόρη του, που ήρθε στη ζωή για να του αλλάξει τη ζωή, αφού μέχρι πριν τίποτα δεν ήταν ίδιο για εκείνον.

Η Ελένη (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει) αποτελεί τον καρπό του έρωτα του Αντώνη με την Υβόννη Μπόσνιακ με τη μικρή να αποτελεί μία βόμβα ενέργειας, όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Στην 7ετία της καριέρας μου, το 2015 έρχεται η Ελενίτσα μου και ρίχνει μια βόμβα θετικής ενέργειας στη ζωή μου και ξαφνικά αρχίζουν όλα τα πράγματα και ηρεμούν γύρω μου. Φεύγουν τα μαύρα σύννεφα και μπαίνουν σιγά σιγά κάποιες ακτίνες του ήλιου μέσα στην ψυχή μου.

Έτσι λοιπόν η Ελενίτσα ήρθε και άλλαξε τα πράγματα στη ζωή μου. Έφερε τον ήλιο στη ζωή μου και είμαι πολύ χαρούμενος που και εγώ όπως και εσύ και άνθρωποι γύρω μας καταφέραμε γίναμε γονείς, γιατί είναι πολύς κόσμος που θέλει και δεν μπορεί», είπε ο Αντώνης Ρέμος.