Ο Σάκης Κατσούλης στο YOU: Τι απαντάει για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star 2

«Tα πράγματα έχουν εξελιχθεί καλύτερα απ' ό,τι τα ονειρευόμουν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Ακόμα δεν έχουν κλείσει μήνα από την επιστροφή τους στην Ελλάδα, αλλά... κλείνουν το μάτι στο ενδεχόμενο ενός νέου ταξιδιού. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησαν στο YOU για τη σχέση τους, που πέρασε από σαράντα κύματα τα τελευταία δυόμισι χρόνια, για την μεγάλη επιτυχία στο Survivor All Star, αλλά για το ενδεχόμενο συμμετοχής σε μία δεύτερη αντίστοιχη αναμέτρηση.

Η απάντηση του Σάκη Κατσούλη για το Survivor All Star 2

Στο πρώτο παιχνίδι δεν ήσασταν μαζί. Αν σας έλεγαν πριν από δυόμισι χρόνια ότι θα τα ξαναβρίσκατε και θα κερδίζατε τις πρώτες θέσεις στο Survivor, θα το πιστεύατε;

Μ: Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Αλλά με όσα συνέβησαν κατάλαβα αυτό που λένε, ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν δεν χώριζα με τον Σάκη, δεν θα δήλωνα ποτέ συμμετοχή στο Survivor, δεν θα με ακολουθούσε στον Άγιο Δομίνικο, και δεν θα άλλαζε η ζωή μας.

Σ: Tα πράγματα έχουν εξελιχθεί καλύτερα απ' ό,τι τα ονειρευόμουν. Στο πρώτο Survivor μπήκαμε χωρισμένοι και παρ' όλα αυτά, αφότου τελείωσε, καταλάβαμε ότι θέλουμε να ξαναείμαστε μαζί, γιατί ταιριάζουμε και περνάμε καλά. Το δεύτερο Survivor ήρθε με μια ακόμη τεράστια επιτυχία, επειδή ήμουν ο πρώτος Έλληνας Survivor All Star και είναι μία πολύ τιμητική θέση για μένα, ενώ συνεχίζουν όλα να βαίνουν καλώς στη σχέση μας με την Μαριαλένα.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Τι σημαίνει για σένα ο τίτλος του πρώτου Έλληνα Survivor All Star;

Σ: Σημαίνει πολλά, είναι ένας άκρως τιμητικός τίτλος, γιατί δεν έχει ξαναγίνει All Star στην Ελλάδα. Επειδή όταν πήραμε μέρος στο πρώτο Survivor γνωρίζαμε ότι θα γίνει σε All Star, ήταν ένα μακρινό όνειρο και ήθελα να το ζήσω. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που με στήριξε, μιας και χωρίς αυτόν ποτέ δεν θα κατάφερνα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα.

Αν γίνει Survivor All Star 2, όπως ακούγεται, θες να συμμετέχεις;

Σ: Αν οι συγκυρίες είναι κατάλληλες και μπορώ να φύγω μακριά τις επιχειρηματικές μου δράσεις, ναι. Δεν πρέπει να γυρνάμε την πλάτη σε ένα πρόγραμμα που μας άλλαξε τη ζωή, και δεν το λέω μόνο για εμάς, αλλά για πολλά άτομα που έχουν περάσει από το Survivor (δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη).

Διαβάστε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί στα περίπτερα