Η φωτογραφία της Ανίτα Μπραντ αγκαλιά με τους δυο γιους της που προκάλεσε το σχόλιο του Χάρη Χριστόπουλου

Τρελαίνονται για τα μωρά τους!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ανίτα Μπραντ πλέον κρατά στην αγκαλιά της τους δύο καρπούς του έρωτά της με τον Χάρη Χριστόπουλο, αφού πριν λίγους μήνες έγιναν γονείς για δεύτερη φορά, και αισθάνεται πιο γεμάτη και ευτυχισμένη από ποτέ. Τα social media της, μάλιστα, γεμίζουν καθημερινά με φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές και δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη γι' αυτό.

Την Τετάρτη 26/7, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε μία ακόμη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κρατώντας στην αγκαλιά της τους γιους της και έγραψε την πιο τρυφερή φράση για εκείνους στην περιγραφή.

Διαβάστε επίσης: Κρατούσε τρυφερά το κεφαλάκι του - Στην επιχείρησή της η Ανίτα Μπραντ μαζί με των 4 μηνών γιο της

Η νέα ανάρτηση της Ανίτα Μπαντ αγκαλιά με τους γιους της

«Ηλιαχτίδες μου μοναδικές», σημείωσε.

«Φοράς επάνω σου, τα πιο πολύτιμα κοσμήματα του κόσμου!!!», σχολίασε στη συνέχεια και ο αγαπημένος της σύζυγος.

Διαβάστε επίσης: «Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να...» - Βούρκωσε ο Χάρης Χριστόπουλος για τα 2 παιδιά του

Η ζωή με δύο παιδιά στο σπίτι

Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες από εκείνη που η Ανίτα Μπράντ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Χάρη Χριστόπουλο και οι δυο τους βρέθηκαν μπροστά στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Ελένη, την Πέμπτη 25/5, και μίλησαν για τον νέο κύκλο της ζωής τους και πώς αυτός κυλά (δείτε εδώ τις δυσκολίες που βίωσαν στην κύηση).

Υπάρχει η δυσκολία της κούρασης και της αυπνίας, όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση όταν υπάρχει ένα τόσο μικρό μωρό στην οικογένεια, όπως και μία μικρή ζήλεια από τον μεγαλύτερο γιο προς τον μικρότερο, ωστόσο οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βλέπουν καλά τα παιδιά τους και να κάνουν πράγματα μαζί τους.

«Όπου ακουμπάμε, κοιμόμαστε», είπε αρχικά το μοντέλο σχετικά με την κόπωση που υπάρχει, με εκείνον να συμπληρώνει: «Το βράδυ ήταν του Αγίου Βαρθολομαίου, δηλαδή δεν έκατσα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Είμαστε η νύχτα των ζόμπι».

Και έπειτα συμπλήρωσαν: «Υπάρχει μια υγιής μικρή ζήλεια από τον Χρηστάκο, αλλά είναι μέχρι στο σημείο που ότι κάνουμε με το μωρό θέλει να παίρνει μέρος κι εκείνος. Δίνουμε προσοχή με τον Χάρη στο να μην παραμελήσουμε τον Χρήστο. Στο ένα χέρι έχουμε αγκαλιά τον Χρήστο και στο άλλο το μωρό».

«Πριν γεννηθούν τα παιδιά έκανα κάποια extreme πράγματα. Τώρα, έχω να πετάξω πολύ καιρό. Όταν γίνεις γονιός, το ξέρουν όλοι, ζεις μέσα από τη ζωή των παιδιών σου. Πρώτα είναι αυτά, εσύ περνάς σε δεύτερο πλάνο, πίσω από τις κουρτίνες», δήλωσε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ενώ στη συνέχεια, επισήμαναν μαζί: «Μας έχει λείψει να περνάμε χρόνο οι δυο μας και να κάνουμε συζητήσεις για ώρες... τα ταξίδια, που δεν υπήρχε πρόγραμμα».

«Δεν με νοιάζει που πήρα κιλά με την εγκυμοσύνη. Δεν με νοιάζει η εικόνα μου. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου. Ο Χάρης μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου», δήλωσε μάλιστα η Ανίτα Μπραντ, με τον φωτογράφο να συμπληρώνει: «Η Αννίτα είναι μια γυναίκα πια με ουσία και αγαπώ ακόμη περισσότερο όλες τις αλλαγές στο σώμα της γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς».

«Παλιά ζήλευα όποια γυναίκα ήταν πολύ θερμή με τον Χάρη, χωρίς να δίνει δικαίωμα εκείνος», εξήγησε στο τέλος η ίδια και κατέληξαν: «Μια ευτυχισμένη εικόνα είναι να είμαστε με τα παιδιά μας στο κτήμα, να μετράμε τα αστέρια, να καταβρεχόμαστε με λάστιχα και να γελάμε».