Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκλειστικό: «Τον πρώτο καιρό...» - Αποκαλύπτει πρώτη φορά πράγματα που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες του Survivor all Star

«Στην αρχή δεν ήμουν καθόλου καλά, ήθελα να μιλήσω με τον Σάκη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης, το ζευγάρι των νικητών στο πρώτο Survivor all Star της Ελλάδας, μίλησε αποκλειστικά στο περιοδικό YOU κι αποκάλυψε πράγματα όχι μόνο για το παιχνίδι, αλλά και για την σχέση του, που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζαμε.

Οι αποκαλύψεις της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το Survivor All Star

Για ποιο λόγο είπατε «ναι» για δεύτερη φορά στο Survivor;

Σάκης: Το Survivor για μένα ήταν ένα όνειρο, ειδικά από θέμα αγωνισμάτων. Τη δεύτερη φορά πήρα ένα μεγάλο ρίσκο, γιατί είχα ήδη ένα τίτλο και η αποτυχία θα ήταν πολύ άσχημο συναίσθημα, παρόλα αυτά δεν θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη στο πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή και σε όλους εκείνους που με στήριξαν το 2021.

Μαριαλένα: Αγαπάω αυτό το πρόγραμμα γιατί με ανέδειξε, άρα όταν μας έγινε η πρόταση για το All Star, τη θεώρησα πολύ τιμητική. Το σκεφτήκαμε αρκετά, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις, και φοβηθήκαμε στην ιδέα να περάσουμε πάλι τις ίδιες δυσκολίες παρ' όλα αυτά ήταν ένας καινούργιος στόχος για εμάς και γι' αυτό πήραμε από κοινού την απόφαση να συμμετέχουμε στο Survivor All Star.

Φτάσατε στα όριά σας;

Σ: Οι δύο πρώτοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι, επειδή ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες με την Μαριαλένα και με βάραινε αυτό. Παρ' όλα αυτά η στήριξή της στους αγώνες και το γεγονός ότι μου έλεγε: «Κάνε υπομονή, θα αλλάξουν τα πράγματα», με κράτησε εκεί.

Μ: Έφτασα πολλές φορές στα όριά μου στον Άγιο Δομίνικο και νομίζω ότι φάνηκε αυτό, γιατί δεν κρύβω τα συναισθήματά μου. Το Survivor γενικά πιστεύω πως είναι ένα κοινωνικό πείραμα που φτάνει τον άνθρωπο στα όριά του, όχι μόνο λόγω της πείνας, αλλά παίζει τρομερό ρόλο και το ψυχολογικό κομμάτι: Από τη μία σου λείπει η οικογένειά σου και από την άλλη πρέπει να συνεργαστείς με ξένους ανθρώπους που ενδεχομένως να θέλουν να πάρουν κάτι από σένα, οπότε κάνεις δεύτερες σκέψεις. Σίγουρα βγήκα πιο δυνατή, διότι μέσα από τις δυσκολίες μπορείς να εξελιχθείς και να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Σταθήκατε ψυχολογικό στήριγμα ο ένας για τον άλλο;

Αποκλειστικό: «Τον πρώτο καιρό...» - Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για το Survivor all Star

Σ: Προφανώς, αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα που δεν μπορούσαμε να έχουμε επαφή και ήταν πολύ δύσκολη η επικοινωνία μεταξύ μας. Όταν βρεθήκαμε στην ίδια ομάδα πλέον ήμασταν πολύ καλύτερα, ήμασταν ενωμένοι και στήριζε ο ένας τον άλλον, οπότε είχαμε ένα αβαντάζ έναντι των υπολοίπων.

Μ: Εμπιστευόταν ο ένας τον άλλον απόλυτα, κάτι που δεν συνέβαινε με τους υπόλοιπους παίκτες. Όταν του εκμυστηρευόμουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μου, ήξερα ότι θα με καταλάβει και θα μου δώσει την πιο κατάλληλη συμβουλή. Στην αρχή δεν ήμουν καθόλου καλά, ήθελα να μιλήσω με τον Σάκη, αλλά τον έβλεπα μόνο για λίγο στα αγωνίσματα.

Το γεγονός ότι βρισκόσασταν σε διαφορετικές ομάδες ήταν σημείο τριβής ανάμεσα σας;

Σ: Το ευτυχές ήταν ότι δεν ήρθαμε ποτέ σε ρήξη και δεν τσακωθήκαμε. Ήμασταν πολύ συνειδητοποιημένοι και γνωρίζαμε ότι ενδεχομένως να βρισκόμαστε σε διαφορετικές ομάδες, παρ' όλα αυτά είναι πολύ διαφορετικό όταν το ζεις.

Μ: Το κακό όταν είσαι σε διαφορετική ομάδα από τον άνθρωπό σου είναι ότι δεν μπορείς να χαρείς 100%. Κέρδιζα ένα έπαθλο φαγητού και δεν μπορούσα να πανηγυρίσω, στεναχωριόμουν γιατί δεν θα έτρωγε ο Σάκης. Βέβαια, τον πρώτο καιρό εκείνος κέρδιζε τα περισσότερα έπαθλα, εγώ ήμουν νηστική. (γελάει)

Η περιπέτεια του Survivor δυνάμωσε τη σχέση σας;

Σ: Φυσικά, και τις δύο φορές το παιχνίδι μας έφερε αρκετά κοντά και μας δυνάμωσε. Ζήσαμε για μήνες μακριά από εξωτερικούς παράγοντες, υποχρεώσεις και κινητό, και ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο -κάτι που δεν είναι εύκολο να νιώσει αντίστοιχα ένα ζευγάρι στην έξω ζωή. Μπορεί να είμαστε τεσσεράμισι χρόνια μαζί, αλλά νιώθω ότι γνωριζόμαστε πολλά περισσότερα, μία δεκαετία σίγουρα. Και είμαι ευτυχισμένος, γιατί δεν έχουμε κουραστεί από αυτό αλλά είμαστε ακόμη ερωτευμένοι.

Μ: Έχουμε ακούσει ιστορίες από ζευγάρια στην καραντίνα, που ήταν όλη μέρα μαζί, και στο τέλος κατέληξαν να τσακωθούν πολύ άσχημα και να χωρίσουν. Νομίζω πως διαχειριστήκαμε τα πράγματα με πολύ σεβασμό και κατανόηση ο ένας για τον άλλον και αυτό δυνάμωσε τη σχέση μας. Έχουμε περάσει από 40 κύματα, αλλά αντί αυτό να μας απομακρύνει, μας ενώνει ακόμα περισσότερο.

Πιστεύατε ότι θα κατακτήσετε ξανά την πρώτη και την τρίτη θέση αντίστοιχα;

Σ: Δεν μπήκα με τόσο μεγάλες βλέψεις, ήξερα ότι φέτος θα βρισκόμαστε απέναντι σε δυνατούς παίκτες, που γνωρίζουν το Survivor. Παρ' όλα αυτά είμαστε ανταγωνιστικό ζευγάρι και νομίζω έχουμε αποδείξει ότι δεν μας αρέσει να χάνουμε, ακόμη και όταν παίζαμε αντίπαλοι ο ένας με τον άλλον κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Μ: Τον πρώτο καιρό, πέρασα αρκετά δύσκολα και πολλές φορές έλεγα ότι θα φύγω από το παιχνίδι. Αλλά δεν το έκανα γιατί δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Από ένα σημείο κι έπειτα φανταζόμουν ότι θα φτάσω μέχρι το τέλος, όχι από υπεροψία αλλά γιατί είχα πείσμα και θέληση. Πίστευα στον εαυτό μου.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξή τους εδώ.