Πρώτα στα επείγοντα και μετά νοσηλεία - Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

«Όταν πήγα στα επείγοντα...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με ένα post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μοιράζοντας το δικό του πρόβλημα υγείας, θέλησε να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς του φίλους να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους από άγχος και στρες, ενώ ευχαρίστησε ταυτόχρονα το ιατρικό προσωπικό για την φροντίδα.

Με μια φωτογραφία από το παράθυρο του δωματίου του 251 ΓΝΑ έκανε γνωστό πως νοσηλεύεται χωρίς όμως να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου

«Καλημέρα! Από το παράθυρο του 251 ΓΝΑ κοιτάζω έξω , σκέφτομαι ότι αν δεν νοσηλευόμουν , σπάνια θα έβρισκα λίγο χρόνο να «απολαύσω» το πρωινό ξύπνημα. Ξυπνάς , γρήγορα να ετοιμαστείς , να φας ένα τοστ όρθιος , να μπεις στο αυτοκίνητο και μετά τα «γνωστά» όλη μέρα! Καλό είναι αυτά που σκεφτόμαστε όταν μας συμβαίνει κάτι , να μην τα ξεχνάμε μετά κ να διορθώνουμε ότι μπορούμε. Να προσέχετε τον εαυτό σας , λιγότερο άγχος και στρες .
Ευχαριστώ από καρδιάς τους Γιατρούς , νοσηλευτές και όλους όσους εργάζονται , που παρά τις εμφανείς ελλείψεις κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους ασθενείς. Υγ1.Όταν πήγα στα επείγοντα , λίγο χλωμός,, ο γιατρός και ο τραυματιοφορέας μου λένε σύντροφε και δυο νοσηλευτές του ορόφου από Αρκαδία, τι άλλο θέλω!

Δείτε επίσης: Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση - Τι συμβαίνει με το Νίκο Χατζηνικολάου

Ευχαριστωωωωωωωω», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναρτώντας μαζί και την παρακάτω φωτογραφία: